~He's special for me.

17 0 3
                                    

Dear Diary, I have a bestfriend!!

Ik ben nu dus al een paar dagen bij deze jongens in huis. Ik heb ondertussen ook die ander 2 leren kennen. Hun heten Calum en Luke. Niet dat ik veel met hun heb maar goed. Michael voelt echt als een broer voor me. Ik kan hem alles vertellen en ik vertrouw hem tot de max.

En Ashton is mijn bestfriend. Hij is echt fk aardig enz. Ondertussen woon ik nu dus 4 dagen hier. Alleen Ashton weet over mijn leven en hoe alles gegaan is. Als er iets is is hij er altijd voor me. Op dit moment zitten we met ons allen in de woonkamer.

"Zullen we truth or dare doen?" Zegt Luke dan. Iedereen stemt in en we gaan in een kring zitten. "Ik begin wel. Truth or dare aan Calum." Zeg ik dan.

"Truth." Zegt hij. "Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?"

"Nou, ik zat met Michael en Luke samen op school dus we kenden elkaar via school. In de zomer van 2011 zijn we met ons 3en een band geworden en later in december 2011 joinde Ashton ons."

Wow. Hun zijn een band? "Dus jullie maken muziek." Ze knikken. "Cool."

Het is even later, ja we doen nog steeds truth or dare. "Truth or dare aan Anna." Zegt Luke dan tegen mij. "Dare." Zeg ik terug.

"Zoen 1 van deze jongens hier behalve mij." Ik zucht. "Prima." Ik ga naar Ashton zoen hem voor 30 seconden en ga weer zitten. "Ooeehh." Hoor ik van alle kanten. "Shut up." Zeg ik dan.

Dont take it personal, but I dont love him. Sorry.

He saved me. (A.F.I.)Where stories live. Discover now