Chapter Three: Carrier

227 25 0
                                    

"Ne yani, hakkında hiçbir şey bilmiyor musunuz ikiniz de?"

Moonbin elindeki portakal suyundan yudumlayıp terini sildi ve önce MJ'e sonra bana baktı.

"Biz ona hep Dubu deriz, ten rengi benziyor diye hep öyle dedik. 2PM grubundan Nickhyun sürekli pastanesine gelirdi ve o söylerdi."

İkimiz de şaşkınlıkla MJ'e dönmüştük, 2PM en popüler erkek gruplarındandı şu an.

"Nickhyun mu? JYP idolü olan hani?!"

"Siz onun JYP stajyeri olduğunu bilmiyor musunuz? Tabii SM, YG ve JYP'ye aynı anda seçilmiş ama JYP'yi seçti."

Şaşkınlıktan içtiğim portakal suyu boğazıma kaçmıştı, biraz öksürüp kendime geldim.

"Yoksa şu 6Mix'in üyesi mi?"

Moonbin kız gruplarıyla yakından ilgilenirdi ve JYP'nin yeni kız grubunu da heyecanla bekliyordu.

"İhtimal vardı ama dağılınca Seongnam'a döndü biz de böyle tanıştık. Çok iyi bir rapçidir, vokal de yapabiliyor ama söylediği kadarıyla bu sefer sadece rap olarak kabul edilmiş. Onun için zor olacak."

Demek Ayçiçeği bir idol olacaktı, onu hatırladıkça insan olduğuna bile inanmak zor gelmişti bana. Demek bunun için bana Fantagio'yu önermişti, bir grup çıkaracaklarını bilecek kadar bu sektörün içindeydi. Ah, ne kadar da düşünceli...

O sırada üçümüz de bahçede bekliyorduk, seçmelere katılmış ve birer portakal suyuyla enerji topluyorduk. MJ'in mükemmel bir vokali vardı, Moonbil ise iyi dans edip şarkı söyleyebiliyordu. Bense ortalamanın bile altında görüyordum kendimi, en azından iyi dostlarım olmuştu onlar için sevinmeliydim.

"Sanırım ben seçilemedim çocuklar, oradaki herkesten çok daha kötüydüm."

MJ elini omzuma koyup gülümsemişti, çok sıcak ve kendinden emin bir gülümsemesi vardı. Dövmecide çalışmasına rağmen hiç dövmesi yoktu aksine çok sevimli bir kişiliği vardı.

"Yeterince iyiydin ve hiç olmazsa grubun yüzü olursun, benden duymuş olma ama karşıdaki kızlar yarım saattir sana bakıyor."

Kafamı kaldırdığımda gerçekten de bana bakıp gülüşen kızlar olduğunu farketmistim. Belki de MJ haklıydı, belki de bir şansım vardı.

Asistan kadın elindeki belgelerle yanımıza gelmiş ve adımızın olduğu dosyaları bize uzatmıştı.

"Tebrikler, üçünüz de stajyer olarak kabul edildiniz. Yarından itibaren stajınız başlıyor, sizinle iletişime geçeceğiz."

Üçümüz de kalkıp birbirimize sarılmıştık, sonunda hayallerimin peşinden gidebilecektim ve hepsi hayatıma bir günde girip çıkan Ayçiçeğinin sayesindeydi...

MOONFLOWER ; dahyun x eunwoo ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin