Chapter Five: Troublemaker

167 16 6
                                    

@moonbinnie: Nerede kaldın pratikler başladı bile!

Şirket bizi bir gruba almış bir konuk gelecek!

Telefona bakıp gözlerimi devirmiştim, neden bu kadar heyecanlıydı sabah sabah ne konuğu olabilirdi ki?

Bunun için mi beni sabah sabah 7 kere aradın? Geldim sayılır, otobüsteyim.
:@eunchawoo

Hızlı adımlarla şirkete girdiğimde Moonbin, Sanha, MJ ve yeni tanıştığımız Jin ve Minhyuk da oradaydı. Kısa bir sohbetin ardından konuklar gelmiş olacak ki çalışanlar hazırlığa girişmişti. Bizi götürmek için gelen asistanı takip edip ilk kez üst kata çıkmıştık, burası idollerin pratik odasıydı. Bizim ardımızdan da bir grup kadın stajyer girmişti. Doyeon da onların arasındaydı ve bana gülümsüyordu. Tereddüt etsem de ona geri gülümsemiştim, Doyeon'la aramızda pek bir şey yoktu; neredeyse bir yıl olacaktı ve ben onu hâlâ bekletiyordum... Belki de artık ona bir şans vermeliydim?

İçeriye pdnim ve yüzü maskeli bir çift girmişti, kız oğlana nazaran çok kısa görünüyordu ve uzaktan sevimli bir çifte benziyorlardı.

"Şanslısınız ki ikisi de aynı gün geldi, sizin raporlarınızı incelediler eksiklerinizi kapatmak için birkaç performans sergileyecekler."

Pdnim'e başımızı sallayıp geriye çekilmiştik. Gelen konukların ikisi de birbirine bakıp geriye ilerlemişlerdi, profesyönel olacağı şimdiden belliydi. Müzik başladığında herkes onları ağzı açık izliyordu ama o sırada kızın kolu açılınca çok tanıdık bir dövme görmüştüm... Bu Ayçiçeği olabilir miydi?

"Aman tanrım, kızın fiziği fena iyi."

İkisi de maskeyi çıkardıklarında stajyerler şaşkınlıklarını hemen belli etmişlerdi, bunlar BTS üyesi Taehyung ve Twice üyesi Dahyun yani Ayçiçeğiydi...
Müzik başladığında ikisi de profesyönelce hareket etmeye başlamışlardı, başlarda her şey iyiyken Taehyung ona dokundukça kötü hissetmeye başlamıştım. Yumruğumu sıktığımı bile canım acıyınca farketmiştim.

Sahneleri bittiğinde bile yanyana duruyorlardı, aralarında bir şey mi vardı? MJ omzuma dokunup beni düşüncelerimden az da olsa kurtarmıştı.

"Sen seçimini çoktan yaptın Eunwoo."

Seçimimi yapmış mıydım gerçekten?  Daha ne yaptığımı bilmeden hatalar yapıyordum, cidden sonum nereye gidiyordu?

"Beğendiniz mi?"

Taehyung elini onun omzuna atmış ve stajyerlere gülümsemişti. Dahyun ise onun karnına vurup kendinden emin bir şekilde gülümsemişti, bütün stajyerler onun bu tavırlarına hayrandı.

"Bence size de denetmeliyiz bunu, Doyeon değil mi adın? Denemek ister mısın?"

Ayçiçeği Doyeon'u çağırınca beynimden vurulmuşa dönmüştüm, onu tanıyor muydu yoksa bu bir tesadüf müydü? Taehyung bizler arasında gözgezdirmiş ve lanet olsun ki beni yanına çağırmıştı.

"Siz ikiniz beraber reklam çekimleri yaptınız değil mi? Bakalım o kadar da uyumlu musunuz?"

Taehyung ve Dahyun bizim yerlerimize oturmuş ve müziği açmışlardı. Ayçiçeği kolunu MJ'in omzuna atmış bizi izliyordu, bu bir kâbus muydu yoksa bir oyun mu? Onun önünde başkasıyla böyle yakın almak aldatmak gibi hissettiriyordu.

Biz dans etmeye başlamıştık ki yarısına bile gelmeden müzik durmuştu, Taehyung ve Dahyun yanımıza gelip herkese hataları anlatmaya başladılar.

"Neden ona dokunmuyorsun? Dans edin diyoruz, dansta tutku olmalı."

Ona gerçekten de dokunamıyordum, garip hissediyordum, köşeye sıkıştırılmış gibiydim Ayçiçeği yüzünden. Ayçiçeği, Doyeon'a yaklaşıp adımlarının yavaş olduğunu Taehyung üzerinde anlatmıştı ama Doyeon yine de yapamamıştı.

"Bak güzelim, boy farkınız az da olsa çok da olsa kollarını ve başını ona yakın tut ama onu kapatma."

Ayçiçeği bana yaklaşıp tek kaşını kaldırıp gülümsemiş ve önüme geçmişti. Ben daha ne olduğunu anlamadan elini yanağıma koyduğunda ellerimi kalçasının yanına ve beline koymuştum, gerçekten kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Bunu bana bilerek yapıyordu ve çok zekice intikam alıyordu.

"Kolun ona değsin, başını yanda tut ve nefesini hisset. O elini indirirken öne ve geriye adımları atacaksın ama partnerinle uyumlu olmak zorunda."

Biz dans ederken vücutlarımız tamamen birdi, şarkıyı söylerkenki nefesini üzerimde hissediyordum resmen. Vücudu çok zarif ve seksiydi, sevimli yanının yanında böyle bir tarafı olduğunu ilk kez farkedebilmiştim. Tüm vücudumu alev almış gibiydi, dans bittiğinde kimse farketmeden kulağıma bir şey fısıldamış ve geriye çekilmişti.

"Ayçiçeğini özledin mi Eunwoo?"

MOONFLOWER ; dahyun x eunwoo ✔Where stories live. Discover now