2.A

3.9K 146 35
                                    

Multi :balım

Bölüm şarkısı :doca cat-like that

Arabada bana dik dik bakan kıvırcığa aynı şekil bakışları kendiminde yolladığına emindim, hem bu ne terbiyesizlik ilk taksiye ben bineyim sen sonradan atıl bide üstüne dik dik bak! Şehirli velet işte naaparsın.

"sen kimsin a***na koyım" aaa terbiyesiz dediği lafa bak, çatılan kaşlarımla tokadı bastığımda bir anlık arabayı süren genç durdurup bana şaşkın şaşkın bakarken karşımda yüzü yana dönmüş olan kıvırcık kafasını kütletti.
Allahım sen bana yardım et ne diye bir küfrü bu kadar abarttıysam zaten suç bende

Döneksin kızım

İkimizde döneğiz diyip iç sesle tartışmadan konuyu kaparken, karşımdakine sanki hiç tokat atmamışcasına ellerimi bağdaş yaparak "karşında bir kız var terbiyesiz terbiyesiz konuşma vede in arabadan ilk ben bindim" dememle bir anda çocuk donukça bakan suratıyla kendi koltuğundan benim koltuğuma kaydığında kaşlarım iyice çatılırken biraz geriye gittiğimde zaten arabanın camına yapışmıştım.

Kıvırcıkta bana dahada geldiğinde daha fazla dayanamayıp ikinci patlamayı yaşadım "AA yetti ama taksici  atsana şu terbiyesizi arabadan yada direk en yakın karakola sür beni taciz ediyor" dememle bir anda hem kıvırcığın yüzündeki ciddi ifade gitmiş hemde öndeki taksici genç kahkaha atarken ilk konuşan kıvırcık oldu" bir... Sana o tokatın bedelini ağır ödetirim"demesi istemsizce beni yutkundururken yerimde rahatsızca kıpırdandığımda oda biraz geri çekildi6ve eliyle iki yaparak "iki...bu bir taksi değil öndeki kardeşimin arabası" dediğinde gözlerim yuvasından çıkacak gibi açıldı.

Off tam bir rezillik, kızarmaya başlayan suratıma ellerimi götürüp bunu kimse görmesin diye kafamı yere eğerken "çok çok pardon hemen in-" tam ineceğimi söyleyecekken dedikleri susama yetti" vede en önemlisi sende bizle boka battın burdan çıkış yok artık bizimlesin " dediği gibi kafamı hemen dikleştirip" o ne demek!.dur dur arabayı inicem kusura bakmayın rahatsız etti"diye sert tonda konuşurken bu sefer öndeki çocuk konuşmaya başladı.

"şeker kız burdan inmeyi şuan inan istemezsin, seni bıraktığımız gibi vururlar" ne saçmalıyor bunlar nasıl bir boka battım ben.

"saçmalama siz çete falanmısınız bilmem ama ben sadece istanbula Yeni gelmiş taksi sanarak bu arabaya binen biriyim" dediğimde yanımdaki bana göz devirirken kapıyı açmaya çalıştığımda öndeki çocuk kapıyı kikitlediğinde şaşkınlıkla açılan ağzımı telefona götürerek susturdum.

Tam 155 yazmış arama tuşuna basıyordum ki yanımdaki kıvırcık bir anda telefonumu çekerek "bu biraz bende kalsın" dedi. Hızla havadaki telefon tutan eline atıldığımda o geriye bende üstüne düşerken o donup kasada ben bu halinden fırsat bularak telefonu kaparken sırıtıp polisi tekrar tuşlayıp aradım

İyi günler 155 polis imdat

Dediğinde tam azımı araladığım sırada belime değen küçük şeye göz ucuyla bakıp korkarak elimi bir anlık dişlerimin arasına götürüp sıkıp karşıda benden cevap bekleyen polise hiç birşey demeden telefonu kapattım.

Daha ilk günden ne bu talihsizlik? Kime ne günahım olduda karşıma silahlı iki kaçak çıktı "indir onu istersen" diyip silaha tekrar baktığımda uzattığı eline göz devirerek telefonumu koydum.

Arka camdan merakla geriye baktığımda peşimizden gelen iki arabanın biri yavaş geldiğinden dolayı gözden kaybolurken diğeri hırsla peşimizdeydi.
Bıkkınlıkla nefes alıp vererek geriye yaslandığımda merakla "neden peşinizdeler kız kardeşlerini falanmı öldürdünüz, yada uyuşturucu mal gibi şeylerini falanmı çaldınız.... AA dur dur buldum kesinlikle kan davalınız değilmi" dememle öndeki kahkahayı basıp yanımdaki değişik yüz ifadeleriyle bakarken " sen çok fazla dizi izlemişsin" dediğinde omuz silkip "ee" dedim artık bir gerekçe bekliyordum.

Tam öndeki bir cevap verecekken yanımdaki kıvırcığın sert vede soğuk sesiyle o susmuş oldu "seni ilgilendirmez" kısa ve öz, amma ve lakin bende bir suça ortak olduğumdan ilgilendirir "sizin iş birlikçiniz oldum, bence ilgilendirir" dediğinde tam kıvırcık konuşacaktı ki öndekinin dediğiyle kaşlarım havalandı" kanka şimdi sıçtık" karşıya baktığımda ne kadar doğru dediğinin kanıtı gibi herşey yüzüme vurulmuştu.

Her yanı kapalı sadece karşısı tellerle örülü bir çıkmaz sokak... "şimdi ne yapcaz gelirler" diyip korkuyla öndeki kıvırcığa dönerken kıvırcık beni süzüp "bu kız iki bacak açıp kadınsal figürleriyle dans eder bizde o arada kaçarız" yok daha neler.

Pörtleyen gözlerimle onun koluna sertçe vurup " saçmalama" dediğimde arkadan gelen araba sesiyle beraber onlar arabadan çıktığında bende bavulumu alarak hızla çıktım.
Arabanın kaportasına çıkarak öndeki çocuk tellerden geriye atıldığında diğeride aynı şekil karşıya geçerken dolmuş gözlerimi akmaması için sıkarken "ben naapcam" dememle kıvırcık "arabanın üstüne çık çabuk buraya atla seni tutucam" dediğinde arabaya çıkarken uzun elbisemden dolayı çıkamadığım için artık daha fazla dayanamayıp ağlayarak "yapamam" diye teller arasından karşıdaki kıvırcığa bakıp dediğimde arkadan gelen " durun şerefsizler" denen bir gür ses sokakta yankılanırken endişeyle bir arkaya birde teller ardında ki kıvırcığa yardım istercesine baktığımda kıvırcık kafasını kaşıyarak arkama bakıp " sen başının çaresine bakarsın bizden bu kadar" diyip öylece koşarken daha fazla akmaya başlayan göz yaşlarımla tele tekme atıp arkasından " SERSERİ" diye bağırdım.

SERSERİ (ulba) Where stories live. Discover now