♥️Tanıtım

251 19 60
                                    

Nisanur Okuyan: Kalçalarının altına gelen siyah saçları,laciverte yakın gözleri,158 boyu ile göze batan bir tiptir. Kızların arasındaki en kısa kız odur. Küfürbaz,kitap okumayı seven,duygusal,güldürmeyi ve gülmeyi seven bir tiptir. Biraz da utangaç tır. Lise 11. sınıfa gidiyor.

Ayşenaz Arca: Küt,kahküllü siyah saçları,kahverengi gözleri,siyah gözlükleri,160 boyu ile silik denebilecek bir tiptir. Arkadaşları dışında herkese utangaç davranır. Kitap okumayı,müzik dinlemeyi sever. Bazı yazılar karalar ama kimseye göstermez. Kızlara bile. Çünkü utanıyordur. Utangaç,duygusal bir yapıya sahiptir. Lise 11. sınıfa gidiyor.

Öykü Bulut: Kahverengi ve sarı karışık,küt,kahküllü saçları,kestane kahverengi gözleri,163 boyu ile manevi ikizi Nisanur gibi dikkat çekici bir tiptir. Girdiği her ortama pozitif enerji yayar. Nisa da Öykü de anime hayranıdır. İkisi de manga,cosplay kıyafetleri biriktirmeyi sever. Lise 11. sınıfa gidiyordur.

Merve Şen: Kahverengi saçları,kahverengi gözleri,siyah gözlükleri,165 boyu ile kızların arasında en uzun olma rekorunu kırıyor. Sevde ile aynı boydalar ama o ondan daha uzun. Yani bir iki milimetre ile. Kitap okumayı ve özlü söz söylemeyi sever. Gruba bazen ablalık yapar bazen de yaramaz bir kardeş olur.  Lise 11. sınıfa gidiyordur.

Sevde Yıldız: Dalgalı,kahverengi saçlı,yeşil gözlü,165 boyunda normal bir kızdır. Kızların bütün özelliklerinin birleşimi gibidir. Hemen çok çalışkan,hemde çok tembeldir. Müzik dinlemek,kitap okumak,kızlar ile uğraşmak vazgeçmediği hobileridir. Erkeklerden tiksinir. Onlara katlanamaz. Bir erkeğe kolay kolay güvenmez. Lise 11. sınıfa gidiyor.

Ayaz Şimşek: kandan daha kızıl saçları,açık mavi gözleri,170 boyu ile kendi erkek grubunun en kısasıdır. Evet yanlış okumadınız en kısası. Dövüşmek,küfür etmek,erkekler ile uğraşmak,oyun oynamak. Yani kısacası tipik bir liseli erkek. Lise 11. sınıfa gidiyor.

Mert Uzay: Kahverengi saçları,kahverengi gözleri,172 boyu ile grubun en sessizidir. Hobileri yoktur. Okulda erkekler arasında oldukça çalışkandır. Lise 11. sınıfa gidiyor.

Çağdaş Çelikbaş: Kahverengi saçları,bal renginde gözleri,173 boyu ile kızların gözdesi olan bir erkektir. Özellikle gözleri. En dikkat çekici özelliği. Oyun oynamak dışında bir hobisi yoktur. Lise 11. sınıfa gidiyor.

Furkan Kopuz: Kahverengi saçları,kahverengi gözleri,185 boyu ile grubun devesi olur kendileri. Oldukça enerjik ve kıskançtır. Grubun maskotu o dur. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi sever. Lise 11. sınıfa gidiyor.

Adem Elmas: Siyah saçları,ela gözleri,belediye çukuru gibi gamzeleri,175 boyu ile dikkat çeken bir tiptir. Erkeklerin karışımı gibi her türlü duyguyu içinde barındırır. Lise 11. sınıfa gidiyor.

siyah-kartanesi
brokenheartedjen
ShiningMoon86
melorosx

[Edit: bazı yerleri değiştirdim. Çünkü öyle olması gerekiyordu. Zaten ilk okuyan kişiler nereleri değiştirdiğimi anlarlar.]

♥️Dostluk ÇılgınlığıWhere stories live. Discover now