♥️İntikam Ateşi

53 11 140
                                    

🔱|Nisanur

My Hero Academia Season 4–Opening 2 Full [Star Marker] by Kana Boon [kısacası Medya] dinleyerek yatakta çıldırıyordum. Bu gece ultra pezevenkler den öyle bir intikam alacaktık ki,bir daha bize bulaşmaya götleri yemiyecekti.

Odamdaki hoparlör sisteminden son ses şarkıyı açmış,yatakta zıplıyordum. Kızlara odamda olacağımı ve mümkünse kulaklık takmalarını söyledim. Onlarda onaylayıp odalarına gitmişlerdi. Erkekleri evlerine postalamıştık. İntronun sonundaki en sevdiğim yer gelince gitar çalar gibi yaptım ve söylemeye devam ettim.

O kadar çok eğleniyordum ki...

"Bensiz en sevdiğimiz animenin şarkısını dinleyerek dans edersin ha ikiz?" Gelen sesle gülerek durdum ve elimi kapıda gülerek duran ikimizime uzattım. "Birlikte eğlenelim o zaman ikiz!" Gülerek elimi tuttu ve yanıma geldi. Şarkı baştan başlayınca çıldırmaya devam ettik.

Düet yapıyor ve dans ediyorduk. Dans konumuzda beşimiz de iyiydik ama bunu beşimiz dışında kimse bilmiyordu.

Gözlerimizi kapatıp kendi dünyamıza çekildiğimiz zaman dış dünyayı umursamadan,sanki sahnede öğrenciler yerine biz varmışız gibi dans edip şarkı söylemeye başladık. Arada bir sırt sırta verip o elinde mikrofon varmış gibi yapıyor,ben ise gitar çalıyormuş gibi yapıyordum.

Bu sefer Make My Story şarkısına geçiş yapmıştık. Bu benim ilk favori intro şarkım dı. Bu sefer ben söylemeye,o çalmaya başlamıştı. Zıplayarak yatağın ağzına ediyorduk ama umrumuzda mıydı?

Hayır.

Biraz daha dans ettikten sonra şarkı bitti. Biz de gülerek nefeslenmeye başladık. Odada bizim dışımızda kahkaha sesleri yankılanınca gözlerimizi kapıya çevirmiştik.

Sevde,Merve,Ayşenaz,Ayaz,Adem,Furkan,Mert ve Çağdaş kapıda gülüyorlardı!

"Ulan şerefsizler! İnsanın özeli vardır tamam mı?! Ne diye bizden habersiz odamıza giriyorsunuz?!" [Nisa]

"Burası ikinizin odası mı? O zaman tek yatakta birlikte yatıyorsunuz." [Ayaz]

"Kapa çeneni seni iguana kılıklı Arizona kertenkelesi!" [Öykü]

"Nisa'nın ikizi olduğunu nasıl belli ediyor ama." [Sevde]

"Biz de birbirimizin ikizi olduğumuzu belli ediyoruz." [Merve]

"Doğru." [Sevde]

"Of kıskandım. Benim ikizim yok." [Ayşenaz]

"E ben varım ya?" [Nisa&Öykü&Merve&Sevde]

Ayşenaz hepimize mal mal baktıktan sonra gözleri dolarak gülümsedi. Yataktan atlayıp koşarak boynuna atladım. O arkaya doğru giderken Sevde ve Merve sarılarak bizim düşmemizi engelledi. İkizim de benim sırtıma atlayarak sarılınca beşimiz birlikte gülmeye başladık.

Erkekler umrumuzda değil.

Sarılma işi bittikten sonra ayrıldık ve ben sinsice sırıttım. "Plan için hazırlık yapmalıyız. Bu gece onları donlarına sıçtıracağız!" Ben psikopat psikopat sırıtarak bunları söylerken Mert araya girdi. "Nasıl bir fanteziniz var oğlum sizin?" Beşimiz birlikte sırıtıp aynı anda söyledik. "Fantezi dünyam rengarenk bu daha hiçbir şey." Erkekler bize "Allah'ım bizi bu delilerin arasından kurtar" bakışları atmaya başlayınca beşimiz kötü kadın kahkahası atmaya başladık.

🔱💜🌠⚜️🥀

Siyah sweatshirt'ümün kapüşonunu düzeltip kollarını sıvadım. Açık bıraktığım saçlarımı elim ile arkaya taradım. Lacivert gözlerim gecenin tehlikeli karanlığında intikam için parlıyordu. Siyah pantolonumun paçalarını düzeltip yanımda duran siyah çantamı alıp sırtıma taktım. İçinde fazlası ile değerli eşyalarım vardı. Masada duran siyah maskeyi ve güneş gözlüğünü aldım. Odamdan çıkıp aşağı indim. Evde bir tek salonun ışığı açıktı ve benim dışımda bütün kadro toplanmıştı.

♥️Dostluk ÇılgınlığıWhere stories live. Discover now