♥️Kırılan Camlar

57 12 100
                                    

🥀|Sevde

Bir ay su gibi akıp geçti.

Doğru okudunuz. Okulun açılması üzerine tam bir ay geçti.

Bu bir ay içerisinde Nisa ve Ayaz sayesinde Ayaz'ın erkek grubu ile yakınlaştık. Her şey Nisa ve Ayaz'ın "ben senden daha zekiyim lan!" kapışması yüzünden oldu. Nisa sözel de Ayaz'a orta parmak çekerken,Ayaz sayısal da Nisa'ya orta parmak çekiyordu. Bu yüzden ikisi sürekli bir etkileşim hâlindeydi.

Ondan sonraki hamle Ayşenaz dan geldi. Bir gün yalnız bir şekilde ekmek almaya gittiği zaman bir kaç şerefsiz ona sarmış ve o sırada onu Mert kurtarmış. Böylece onlar da yakınlaşmaya başladılar. İkisi de oldukça sessiz bir tip olduğu için anlaşmaları çok uzun sürmemiş ti. Eskileri unutmuş gibilerdi. Eskiden ne olduklarını Ayşenaz bize anlatmıştı ve Nisa Mert'i dövmek istiyordu ama Ayşenaz'a iyi davrandığını görünce pes etti.

Ondan sonra Öykü Çağdaş'a yakınlaşmaya başladı. Öykü Boku No Hero Academia animesi hakkında yeni bilgiler öğrenmek istediği zaman karşısına Çağdaş çıktı ve bir anime sayesinde yakın arkadaş oldular. Çağdaş'ın Nisa ve Öykü gibi anime hayranı olduğunu öğrendiğimiz zaman çoktan ÖyÇa shiplemeye başlamıştık. Nisa ile Çağdaş daha çok kanka gibiydiler.

Ondan sonra Merve ve Furkan birbirlerine yaklaştılar. Aralarında tuhaf bir çekim vardı. Furkan Merve'ye porselen bebek gibi narin davranıyordu. Merve ise ona her güzel bir laf söylediği zaman yanakları kızarıyordu. Nisa bu yakınlaşmaları gördüğü zaman evde "MERKAN REAL OĞLUM!" diye dolaşmıştı.

Ben ve Adem daha farklıydık. Her zaman konu açmak için benim yanıma gelirdi ve ben onu başımdan savardım. Erkeklerden hâlâ nefret ediyordum. Onlara güvenmem çok kolay olmayacak.

Şuan ise eve doğru yürüyoruz. Kızlar ile okulun günlük dedikodularını yapıyorduk. Nisa "okulun neden eteği var lan?!" diye isyan ediyordu. Ayşenaz "bence gayet güzel. Ayrıca sana etek yakışıyor." diyerek onu sinir ediyordu. Herkes kendi kafasında takılıyordu. Yürürken ilk karşılaştığımız parkın önünden geçiyorduk. Nisa o sırada zıpladı. "Kızlar! Hadi biraz eğlenelim! Sonbahara tam anlamı ile girdik. En azından kış gelmeden eğlenme hakkımız var!" Koşarak parka girdi. Biz de gülerek peşinden gittik.

Nisa hemen çocuk parkının oraya gelmişti. Salıncakların oraya gelip soldaki salıncağa oturdu. Öykü depara kalkıp onun yanındaki salıncağa oturdu. Bunun üstüne biz de diğer salıncağa koşmaya başladık. Ben soldakini kapmıştım. Ayşenaz da sağdakini kaptı. Merve dudaklarını büzdü. "Tüh be! Yetişemedim görüyor musun?" Ayşenaz kafasını eğdi. "İstiyorsan ben kal–" Merve hemen eli ile Ayşenaz'ın sözünü kesti. "Asla. Orada sallanacaksın. Yarış yapacağız. Hakem benim. Kazanan diğer herkesi köle olarak kullanır. Elbette benim dışımda." Hepimiz homurdandık. Merve ise sinsice sırıttı ve parmaklarını birbirine yapıştırıp havaya kaldırdı. "Üç iki bir! Başla!" Eli aşağı indiği zaman tüm gücümüz ile sallanmaya başladık.

🔱💜🌠⚜️🥀

Ben kazanmıştım. Üçünü kölem olarak kullanacaktım. Bir gün boyunca. Kızlardan itiraz sesleri yükselirken ben arkamı dönüp sırıttım ve hepsine orta parmak çektim. Nisa artı seksen bir küfür etti. Öykü dik dik baktı. Ayşenaz sadece gülümsedi.

Kızlar yanıma geldiği zaman birlikte eve doğru yürümeye başladık.

Evin olduğu sokağa girdiğimiz zaman evimizin önünde bir sürü insanın toplandığını gördük. Nisa tek kaşını kaldırdı. "Ne oluyor lan?" Başımı eve tekrar çevirdim. "Ne olduğunu bilmiyorum ama pek hayra alamet olduğu söylenemez." Herkes beni onayladı. Öykü hafiften koşmaya başladı. "Gelin bakalım." Hepimiz koşmaya başladık. Kalabalığı yararak evin önüne geldik. Gördüğümüz şey donmamıza neden oldu.

♥️Dostluk ÇılgınlığıWhere stories live. Discover now