♥️Karşılaşma

62 13 215
                                    

💜|Ayşenaz

Sabah son ses çalan Faith Marie Never Mind şarkısı ile uyandım. Elim ile alarmı susturup gerinerek yatağımdan kalktım. Dün okul açılmadan önceki son gündü. İşletme olayından sonra bunu çakıp alışverişe çıktık. Geçen yıl giydiğimiz formalarımız artık bize olmadığı için yenilerini aldık. Ben kendime yeni ayakkabı ve çanta aldım. Sevde ve Nisa yeni kulaklık aldı. Merve ve Öykü de yeni ceketler aldılar. Mor odama bakıp gülümsedim. Bu odayı hiçbir odaya değişmezdim.

Üstümdeki koyu mor yorganı kenara attım ve ayağa kalktım. Saçlarım birbirine girmiş,yüzüm gözüm dağılmıştı. Saçlarımı ellerim ile tarayıp açık mor,daha doğrusu lila renginde olan,kapıma doğru yürüdüm. Odamdan çıkıp ezberlediğim yoldan ilerledim. Pijama olarak koyu mor,üstünde siyah kalpler olan tişört ile koyu mor pijama altı giyiyordum.

Mora aşığım. Nokta.

Lavabonun önüne geldiğim zaman önde oluşmuş yıkık tayfaya baktım. Nisa sırtını duvara vermiş,kollarını göğüsünde birleştirmiş,kafasını geriye atıp gözlerini kapatmış bir şekilde ayakta uyuyordu. Pijama olarak su yeşili bir tişört ve gri,üstünde beyaz,küçük puantiyeler olan pijama altı vardı.

Merve tuvaletin önündeki duvarın önüne çökmüş Bağcılar oturuşu yapıyordu. Pijama olarak siyah,üstünde beyaz hilal olan ve hilalin üstünde Crescent tişört,siyah pijama altı gitmişti.

Öykü ise daha yıkıktı. Tuvaletin kapısına dayanmış,yanağı kapıya yapışmıştı,elini yumruk yapmış,ağır çekimde kapıyı tıklıyordu. Pijama olarak koyu yeşil,kadife,sporcu atleti ve şortu gitmişti. Kendileri geceleri çok sıcaklıyormuş. Bu yüzden saçlarını küt kestirdi zaten.

İçeriden gelen su sesi bana içeride Sevde'nin banyo yaptığını kanıtlamıştı.

Nisa aramızdaki en uzun banyo yapan kişi. Kırk dakika banyoda kalma rekoru var. Hepimiz de ondan beş dakika az kalıyoruz zaten. Yani şu şekilde;

Sevde otuz beş
Ben otuz
Merve yirmi beş
Öykü yirmi

Oflayıp Nisa'nın karşısındaki duvarın önüne bağdaş kurdum. Okula geç kalmasak iyi.

Uzun bir bekleyişin ardından Nisa'nın gözlerini açması ile hepimiz olduğumuz konumdan ayrıldık. Nisa gözlerini açtı ise artık canına tak etmiş demektir. Nisa kollarını indirip duvardan ayrıldı ve odasına gitti.

O gelene kadar bende size evin şeklini şemalini anlatayım.

Dış kapıdan içeri girdiğiniz zaman sizi salon karşılıyor.

Koltuğun karşısında büyük televizyon ve yanlarında çubuk şeklinde olan hoparlör sistemi var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koltuğun karşısında büyük televizyon ve yanlarında çubuk şeklinde olan hoparlör sistemi var. Koltuğun çaprazında bir çıkıntı var ve çıkıntının yanında mutfak kapısı. Çıkıntıyı kendi zevklerimize göre değiştirdik.

♥️Dostluk ÇılgınlığıWhere stories live. Discover now