♥️İlk Aşklar

60 8 213
                                    

🌠|Öykü

İntikam gecesinden sonra yürüyerek yollarda geziyorduk. Havalar iyice soğumuştu. Sonbahara girmiştik. Nisa hâlâ yazın bitmediği söyleyip şunları şunları yapmalıyız diyip duruyordu. Ayşenaz,Sevde ve ben gülerek onunla dalga geçiyorduk. Merve ise çok sessizdi.

Ona döndüm. Elleri cebinde,kaşlarını çatmış,yola bakarak yürüyordu. Kafasını karıştıran bir şeyler var.

Merve kafası karıştığı zaman kaşlarını çatarak düşünür.

"Hıyarcorn bir sorun mu var?" Merve transtan çıkmış gibi irkilip bana baktı. Ardından gülümsedi. "Hayır yok. Neden olsun ki? Sadece...düşünüyordum." "Onu biz de fark ettik örümcek zambağım neyi düşündüğünü soruyordu ikizim." Nisa Merve'nin yanından çıkıp kolunu omzuna atmıştı.

Merve sanırım cidden onu fark etmeyeceğimizi düşündü.

Hepimiz ona dönmüştük. Merve omuz silkti. "Evde konuşalım." Üstelemedik. Üsteliyince bir boka yaramadığını çok önceden öğrenmiştik. Yürümeye devam ediyorduk. Sohbetimize Merve de katılmıştı. O sırada Nisa karşıya bakıp şerefsiz gülüşü yaptı. Hepimiz baktığı yere baktığımız zaman kızgın bir boğa misali üstümüze yürüyen ultra pezevenkleri fark ettik.

Durduk. Hepimiz sırıtıyorduk. Onlar da tam karşımızda durdular. Nisa kolunu omzuma attı. Daha doğrusu dirseğini omzuma dayadı. "Hayırdır? Sürprizimizi beğenmediniz mi?" Emir hızla Nisa'nın yakalarını tuttu. "Ayağını denk al or–" Emir sözünü tamamlayamadan Nisa ona yumruk attı. Emir'in elleri Nisa'nın yakalarından düşünce Nisa çenesine tekme attı. Emir yere düşerken Nisa savaşçı pozisyonunu almıştı.

"Burada hile yapamayacaksın Emir. Sokakta kurallar yoktur."

Ve savaş başladı. Nisa Emir den hıncını çıkarırcasına onu tekmeliyordu.

Ayşenaz Burak'ı saniyesinde saf dışı bırakmıştı. Şeyine vurarak. Burak acı içinde yerde kıvranırken Ayşenaz yanda bulduğu kütük ile ona saldırıyordu.

Ben Oğuz'un anasını ağlatıyordum. Çok güzel Smash çakıyorum ayıptır söylemesi. Deku bir ben iki.

Merve Kenan'a tek dalıyordu. Kenan ona yumruk atacağı zaman yumruklarını tutuyor,sonra da tekme atıyordu.

Sevde de Hakan'ı ilkte saf dışı bırakmıştı. Şimdi ise üstünde zıplıyordu.

Sokaktan geçenler bizi ayırmaya korkuyordu. Özellikle Nisa'yı. Nisa geçirdiği iki yılın acısını resmen şuan çıkarıyordu. Gerçi hepimiz aynıydık. Kollarımdan tutulup çekildiğim zaman çırpınmaya bıraktım. "Hangi zıkkımsan bırak lan! Daha işim bitmedi! Daha yaptığı şeylerin hesabını bile ödetemedim!" Ama beni tutan kollar beni bırakmadı. Kollarımı savurup hızla arkama döndüm. Ağzıma geleni söyleyeceğim sırada gördüğüm kişi ile durdum.

Çağdaş'ın burada ne işi var lan?

Kafamı bir sağa bir sola döndürdüm.

Ayaz ikizimi tutmuştu. İkizim debeleniyor,Ayaz bırakmıyordu.

Ayşenaz kolunda el hissettiği gibi ayrılmıştı. Elindeki kütüğü son kez Burak'ın kafasına indirdi ve kütüğü yere attı.

Furkan Merve'yi çekti. Merve normalde burada "sen kim köpek benim kavgamı engelliyorsun lan!" diyerek Furkan'a dalmalıydı ama sakince durdu.

Sevde Merve'nin yerine Adem'e bağırıyordu. Adem de laf yetiştiriyordu.

Hepimiz sakinleşince Nisa konuştu. "Bir daha kavga sırasında bizi ayırmak gibi bir mallık yapmayın. Nasıl biz sizin kavgalarınızda araya girmiyorsak sizde girmeyin. Refleks olarak size de bir tane çakarız amele sümüğü gibi yere yapışırsınız." Ellerini cebine koyup eve doğru yürümeye başladı. Erkeklere son bir bakış atıp onunla yürümeye başladık. Toplanan mahalli bizi gördükçe açılıyordu.

♥️Dostluk ÇılgınlığıWhere stories live. Discover now