2 PRENSES

308 10 0
                                    

Maria

M- Kızımızı prensese götürmeliyim biliyorsun adettendir.

J- Tamam ben sei burada bekliyorum. Oğullarımızı bir yere göm olur mu?

M- T--tabi ki.

Zanda'yı aldım. Diğer çocuklarımı alması için başka biri gelecekti. Ben zaten oğullarımın yenmesine bakmaya korkarım. Zanda'yı prensesin sarayına getirdiğimde çok garip bir hava vardı içeride. Yavaşa prensesin yanına yaklaştım.

M- Prenses Bella. Kızım Zanda.

P- Ahh demek Zanda senin kızın üzgünüm ben artık prenses değilim bir yavru doğunca güçlerimi kaybettim. Benden önceki kraliçe yeni prensesin Zanda olduğunu söyledi. Yani senin kızın.

M- Bu benim için büyük bir onurdur. Fakat neden?

P-Sen canlı biriyle evlendin ve ondan 4 çocuğun oldu. 3 erkek 1 kız. Deniz kızları nadiren erkek evlat doğurur ve sen 3 tane doğurdun. Normalde erkek evlat doğuran kız evlat doğuramaz ve sen bir kız evlat doğurdun. Nrmalde erkekler anne karnındayken kız kardeşlerini yerler . Canlı biriyle evlenmen burada etkisini arttırıyor ve onun sudan çıkınca ayaklara sahip olmasını sağlıyor. Sadece deniz kızı prenseslerinin ayakları olur. İşte bu gibi nedenlerden dolayı Zanda deniz kızlarının yeni presesi. Şimdi onun bir prenses olarak sahip olması gerken güçleri ona aktarıyorum. O bu gücün benim getirdiğim yere yani dalgaları kontrol etmeye kadar da kullanabilir kendisi bu gücü bin kat arttırabilir de. Evet halkım yeni prensesinizi selamlayın.

Öne doğru eğildim ve kendi kızımı selamladım. Kraliçe bana döndü.

P-Şimdi al kızını ve babasına geri götür.

M-Peki.

Tekrardan gemiye gittim ve gemiye çktım. Olanları James'e anlattım ve hiç bir ayrıntıyı atlamadım.

James

Benim kızım hem bir prenses , hem bir deniz kızı hem de bir korsandı. Bir gün kendi gemisini yapacak mürerttebat toplayacak ve o geminin kaptanı olucaktı. Şimdiden çok gururlandım.

HOOK'UN KIZIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin