Zanda

259 10 0
                                    

Zanda

Ben Zanda HOOK. Kendimi bildim bileli babamın kızıyım. Aynı masmavi gözler, aynı dudak, aynı yanak, aynı kulak. Bir tek burnumu ve güzelliğimi annemden almışım. En azından babam öyle diyor. Ben doğuştan bir deniz kızı ve insanım. Benim deniz kızı olduğumu söylediklerinden beri burada Neverland'in derin sularının en derin noktasında bir su altı mağarasında yaşıyorum. Bunun nedeni babamın sürekli bahsettiği Peter Pan'ın beni görmemesini istemesi ve ona aşk denen bir şeyin olmamam içinmiş. Ben o anda 10 yaşındaydım. Babama dediği şeyin ne olduğunu bilmediğimi söylediğimde bana gülüp bilmemen daha iyidir demişti. Ben şu anda 14 yaşındayım. Aslında 15'ime girmek üzereyim. Bugün benim doğum günüm. Doğum günümü bütün deniz kızı halkım, babam ve onun mürettebatıyla gemide kutlayacağız annem sayesinde. Babam bugün gemide yanıma gelip doğum günü hediyemin ne olmasını istediğimi sorduğunda kesinlikle yıllardır istediğim ama babama açmaya korktuğum şeyi isteyeceğim. Bu korkma yüzünden 10 yaşımda peri,11 yaşımda kaptan şapkası,12 yaşımda kaptan ceketi,13 yaşımda kaptan pantolonu istemiştim babam da bana hediye etmişti. Gerçi kıyafetleri bana 15 yaşımda vereceğini söymemişti ama yine de kıyafetlerimi görmüştüm tam da HOOK soyunun giydiği kıyafetlerin aynısı sadece benim kıyafetlerim çok koyu bir kırmızı. Babama bunun nedenini sorduğumda bana kan gördüğümde tıpkı onun gibi gözlerimin kırmızıya döndüğünü ama benim gözümün normal kırmızıdan daha koyu bir kırmızı olduğundan dolayı olduğunu söylemişti.

Silvermist sudan çıkıp yanıma geldi.

S- Annen ve diğer deniz kızları seni geminin orada bekliyorlar.

Z- Ah geliyorum Silvemist.

O benim 10 yaşımdan beri en iyi arkadaşım. Protokollere göre prenseslerin perileri olabiliyormuş. Diğer deniz kızlarının aksine. Onu yanlışlıkla istemiştim ama iyi olmuş çünkü burada gerçektende çok yalnızım.

S-Ne istiyeceksin?

Z-Yıllarrdır istediğim ama söyleyemediğim o şeyi.

S- Bu güzel olur hem beraber oluruz hem de ben de istiyordum.

Z-Eminim beraber çok eğleneceğiz.

S-Onda ne şüphe.

Beraber suya girdik ve yüzmeye başladık gerçi ben ytüzüyorum ve Silvermist'ede kanatları ıslanmasın diye bir su balonu yapmıştım. Gerçi içi hava dolu ama olsun ben ona yine de su balonu diyorum. Çünkü suyun içinde seyahat etmeye yarıyor.Gemiye gelmiştik. Deniz ızı halkına selam verdikten sonra su ile hortum oluşturdum ve gemiye doğru yükselttim. Aynı zamanda Silvermist'i sudan çıkardım. Yavaşça gemiye indim. Babam bir havlu verdi. Su hala bedenimi kaplamışken havluyu üzerime sardım ve suyu bıraktığım anda kamarama koştum. Gemide kamaram vardı. Bu normal ben bu geminin kaptanının kızıyım. Tam kapıyı kapatacağım sırada babam geldi.

J-Yatağın üzerinde senin için bir sürprizim var onları giy.

Z- Tamam baba.

Kapıyı kapattım kilitledim. Yatağımın üzerine baktığmda kaptan kıyafetlerimi gördüm. Hemen üzerimi değiştim. Saçımı açık bıraktım ve şapkamı taktım çok güzel olmuştum. Aynamın yanında mağaraya ilk gittiğim gün ben gitmeden önce yaptırdığı kılıcı aldım ve belimdeki yerine koydum. Aynaya tekrar baktığımda artık karşımda küçük bir kız değil güçlü ve güzel bir kaptan duruyordu. Kamaramdan dışarı çıktm. Silvermist hemen yanıma geldi.

S-Çok güzel olmuşsun ve korkunç.

Z-Saol.

J-Bence muhteşem derecede güzel ve saygın olmuşsun.

Z-Saol baba.

J-Evet akşama pasta olacağına göre şimdi herkesin içerisinde soruyorum sana bir yaşına daha girdin prenses peki ne hediye istiyorsun.

Bütün herkes ne diyeceğimi merak etmiş şeklde beni izliyordu. Ama bu sefer söyleyeceğim. Silvermist'e baktım bana gülümsüyordu.Babama döndüm.

Z- Ben bunu yıllardır istiyordum ama söylemeye çekiniyordum ama artık çok sıkıldım bu yüzden bunu artk sende isteyeceğim baba. Ben Neverland adasını Silvermist ile beraber yanımda başka kimse olmadan dolaşmak istiyorum. Ertelensin istemiyorum bugün gezip dolaşmak istiyorum. Oh söyledim en sonunda.

Babam sanki bunu isteyeceğimi biliyormuş gibi kafasını salladı.Beklediğini biliyordum ama yine de kızıp kızmayacağıı kestirmek çok zor oluyor.

J- Öncelikle seni anladığımı söylemek istiyorum bütün okyanusu gezdiğini biliyorum ama yine de oraya gitmek aklının bir köşesinde varmış. Zaten ben sana izin versemde vermesemde orayı gzmeye gideceğini biliyorum. Bu yüzden gidebilirsin diyorum.

Z-Ne gerçekten mi! Çok teşekkür ederim baba sen babaların en kötü kalpli iyisisin.Hadi gel Silvermist gidelim.

J-Ama Peter Pan'dn uzak duracaksın anladın mı beni.!!

Z- Peki baba.

Yorumlarınızı beklerim.

HOOK'UN KIZIWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu