Cine sunt eu?

36 4 1
                                    

Critic: Neobservata

Autor: O_M__1918

Titlul: În primul rând, vreau să-ți spun că am căutat și am găsit o grămadă de cărții cu aceași denumire. Te sfătuiesc să-l schimbi și să găsești ceva mai original, în plus nu se potrivește absolut deloc cu conținutul lucrării tale.

Descrierea: M-ai băgat un pic în ceață. Nu o lua în nume de rău, dar descrierea este unul dintre cele mai importante lucruri la o carte, iar a ta e seacă, lipsită de farmec și nu conține informațiile importante cărții. Gândește-te la ceva mai creativ și ingenios. Crează o descriere în așa-fel, încât să rămân cu o impresie la final și să-mi capteze atenția.

Coperta: Ai nevoie de ceva semnificativ. Îmi place coperta ta, dar ai nevoie de o copertă mai specială dacă mă înțelegi. Sunt și eu o fană a coperților neîmpopoțonate, însă lucrarea ta are nevoie de o copertă care să o caracterizeze.

Conținut: Nu ai un clișeu, asta e sigur. Nu vezi prea des pe Wattpad povești despre femei în toată firea, căsătorite și pe deasupra și mame. Am dedus din cele două capitole pe care le ai postate că este vorba despre viața unei tinere mame ce se lovește de greutăți și nedreptăți, trebuind să le înfrunte singură. Recunosc, sunt prinsă de acțiune. Descrii frumos, acțiunea decurge lin, iar personajele sunt bine conturate. Ai câteva greșelile minore de tastare, dar poți să le corectezi. Oricum nu am observat prea multe, deci nu-ți bate capul prea mult în privința asta. Și virgulele îți mai scapă și uneori nu pui spatiu după linia de dialog. Trebuie să fii mai atentă atunci când scrii, în rest nu prea mai am ce să comentez.

Nota: 9

Plată: follow permanent grupului și profilului meu.

CriticiWhere stories live. Discover now