Dacă mâine n-ai mai fi...

61 5 3
                                    

Titlul: Dacă mâine n-ai mai fi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Titlul: Dacă mâine n-ai mai fi...

Autorul: Nevera_Simone

Categoria: Dragoste

Critic: roiuandreea

         Înainte de a începe, vreau să-ți mulțumesc că ai ales să fiu una dintre persoanele care își exprimă viziunea asupra cărții tale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


         Înainte de a începe, vreau să-ți mulțumesc că ai ales să fiu una dintre persoanele care își exprimă viziunea asupra cărții tale.

Titlul

         Nu am găsit foarte multe cărți, care să aibă denumirea aceasta. Mi se pare interesant, dar și unic, acesta transmițând direct sentimentul pe care îl oferă și povestea. Se potrivește realității de astăzi, acea frica, pe care toți o avem, că persoana de lângă noi e posibil să dispară mâine.

Coperta

        Se potrivește perfect cărții, arătând perfecțiunea poveștii lor de dragoste, în care el crede că înainte să ne fi născut, am fost dintâi stele care și-au ales singuri sufletele pereche.

                     Descrierea

          Nu este una lungă și plictisitoare cu informații fără rost, ba chiar dimpotrivă, una scurtă plină de cuvinte specifice poveștii tale.

                        Conținut

           Aici nu am ce comenta, chiar dacă am citit doar primele 5 capitole am rămas plăcut surprinsă de firul narativ al întâmplărilor.

           Prologul este unul trist exact ca povestea în sine. Distribuția mi se pare potrivită chiar dacă în carte se reimprimă mai mult amintirile ei alături de el.

           Scrisorile de la începutul capitolelor arată cât de mult l-a iubit Mira pe Aaron și cât de greu va fi să poată trece peste cea mai frumoasă periodă din viața ei.

           Cartea este superbă, nu te grăbești să continui mai mult acțiunea, felul tău de a scrie este unic, tu fiind foarte expresivă, ceea ce mă face să cred că povestea celor doi înseamnă mai mult decât o simplă acțiune la care te-ai gândit într-un scurt timp sau poate mă înșel.

           In concluzie, nu am remarcat greșeli gramaticale, fiind absorbită de lectură. Ideea este unică, dar, din punctul meu de vedere, una tristă, ceea ce mă duce cu gândul la ce mi-a zis cineva odata "O poveste bună are un final trist, pentru că atunci îți este mai ușor să te despărți de ea. De abia aștept să citesc următoarele capitole.

Notă : 10

Cu drag,
         Echipa

Cu drag,         Echipa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
CriticiWhere stories live. Discover now