Strălucirea Infinitului

36 5 2
                                    

În primul rând, vreau să îți mulțumesc că m-ai ales drept critic.

Titlul: Îl ador. E extrem de profund și bine gândit. Îmi place că e expresiv și inedit. Cred că la prima vedere, aș citi datorită lui.

Coperta: Vreau să-ți spun că-mi displace.. Nu se potrivește cu restul cărții..  Îți recomand să apelezi la un Cover Shop pentru o copertă mai sugestivă.

Descrierea: Deși e destul de concisă, te-ai dus prea mult pe suferința Alexei și nu ai spus nimic despre momentele fericite.  Încearcă să introduci și niște lucruri pozitive, pentru a nu demoraliza cititorii. Nimănui nu îi place prea multă tristețe.

Acțiune: Aici am întâlnit destul de multe problemuțe Când Alexa îi povestește totul prietenei ei, mi s-a părut că le dai cititorilor totul pe tavă. Încearcă să introduci pe rând  în text fragmente din trecutul său. Așa vei sporii misterul.
  Am observat că nu pui pauză între cuvânt și linia de dialog. Acesta este un detaliu minor care se poate corecta ușor la o editare mai riguroasă.. De asemenea, poți separa vorbirea directă de  cea indirectă doar cu ajutorul virgulei, fără punct.

  Am o mare rugăminte. Separă vorbirea directă de gândurile Alexei, căci nu știam dacă ea asta spune sau gândește. Dialogul să fie într-un paragraf, iar gândurile în altul. Așa o să fie mai lesne de înțeles, dar și aspectul o să fie diferit.

Am întâlnit și o cacofonie, dar care poate fi evitată prin punerea unei virgule între cuvintele cu pricina. Greșeli de tastare nu prea ai, dar ai probleme cu virgulele. Încearcă să citești capitolele cu atenție.
Pe partea de povestire nu am ce să-ți reproșez, doar la Universitatea din Pheonix ai fi putut să scrii in engleză. Pheonix University sună mai bine. Am savurat tachinările dintre Alexis și Zayn, dar confruntarea dintre ea și Kayle mi s-a părut un pic nerealistă. El este un nenorocit care a crezut toate acele minciuni fata să clipească. Dacă ar fi iubit-o, ar fi avut încredere în ea.

În capitolul 2 ai dat totul peste cap. Deși trecerea este cam bruscă, îmi place. Se pare că Kyle încă are sentimente pentru Alexa.

Concluzie: Cartea are extrem, dar extrem de mult potențial. La început, am crezut că este vorba despre cum Alexa trece peste despărțire, dar se pare că este despre povestea lor de dragoste după 2 ani. Mai pe scurt, o ador.

Notă: 9.5. Chiar nu știu de ce ți-ai da 4.5. Cartea e foarte bună cu, câteva corecturi.
Critică realizată de 131518a

Follow permanent grupului și profilului meu.

CriticiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant