Scrisorile unei depresive

40 2 2
                                    

Bună, Signifies00229 ! Îți mulțumesc din tot sufletul că m-ai ales pentru a-ți fi critic. Deși nu am mai criticat poezie, mă voi strădui să fiu cât se poate de corectă și imparțială.

Titlul: deși este explicit și sugestiv, cred că ai putea inventa un titlu pe măsură poeziilor tale. Este bun, dar e prea… simplu pentru profunzimea versurilor. Te sfătuiesc să te gândești la un nume care să îți ilustreze sentimentele pe care le ai când scrii.

Coperta: vreau să îți spun că nu se potrivește deloc cu restul. Ar trebui să apelezi la un Cover Shop care să îți facă o copertă pe măsura conținutului.

Conținut: Deci WOW. Scrii extrem de bine. Versurile tale descriu foarte bine natura umană și sentimentele unui depresiv, și pentru asta te felicit. Conținutul este profund, bine gândit, și m-ai emoționat prin trăirile eului liric. Ador cum te exprimi, dar mai ales, te admir pentru curajul său. Nu mulți pot scrie poezie pe Wattpad, iar poeziile tale sunt geniale.

    În rest, nu prea am ce să-ți spun, în afară că trebuie să pui virgulă după substantivele in vocativ, gen ,,trupule" și înainte de conjuncții ca ,, căci".

    Efectiv, nu am ce să îți reproșez în afară de copertă. Schimb-o și cartea va fi de milioane.

Notă: 10 curat. Ești extrem de talentată.

Plată: cinci voturi la cartea mea,, Orașul Morții" și un comentariu  de câteva rânduri la ea, plus follow permanent mie și grupului.

Critică realizată de 131518a.

Cu drag,
        Echipa WattAngels.

CriticiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum