Legea unui singur suflet

24 2 2
                                    

Titlu: Legea unui singur suflet

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Titlu: Legea unui singur suflet

Autor: bontei

Categorie: Fantezie

Critic: Artemis14010

Critic: Artemis14010

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

COPERTĂ

Nu este una pe gustul meu. Textul şi imaginea sunt puse unele peste altele, culorile fiind şi asemănătoare, nu îți poți da seama ce scrie si ce poză este. Poți încerca să faci alta sau să apelezi la un graphic shop. Echipa noastră are unul, de asemenea, şi te poate ajuta în această privință. Plus, crede-mă, coperta este primul impact pe care cititorul îl are cu cartea. Oricât de bun ar fi interiorul( conținutul), un înveliş frumos mereu va atrage.

TITLU

M-a dus cu gândul direct la fantezie. Este unic, foarte frumos! Te face să te gândeşti, oare despre ce suflet este vorba sau în ce constă această lege. Te felicit aici, este un titlul foarte inspirat!^^

DESCRIERE

Îmi place foarte mult că la început ai pus categoriile în care cartea ta se încadrează! De multe ori am vrut, spre exemplu, să citesc ceva fantacy care să aibă şi romance, însă nu prea mulți scriitori aleg sa specifice şi genurile.
Acum, descrierea propriu-zisă. Îmi place, dar totuşi e cam muultă informație. Când eşti atras de copertă, te duci şi citeşti descrierea, însă îți spun ca nu prea mulți sunt cei care o sa citească descrieri mari. Acele detalii le-ai putea pune într-un "Cuvânt înainte" şi să laşi câteva pasaje care să creeze suspans şi să facă posibilul cititor să fie curioasă despre cartea ta. La aceste pasaje poți adăuga un citat din carte, unul mai dramatic de preferat, care la fel creează acel suspans!

CONȚINUT

Primul capitol a fost wow! Ideea cărții mi se pare excelentă cu toți acei hibrizi, cu sufletul pereche. Fix genul de lectură pe gustul meu, aşa că nici nu am mai stat pe gânduri când am trecut la următorul. Capitolele următoare au fost pe măsura aşteptărilor. Puterea Oliviei, relația care începe să se răcească din ce în ce mai mult. Chiar nimic de reproşat. Ador să văd astfel de cărți originale^^ Plus ai avut câteva replici demențiale, ca de exemplu cea cu "Arăt eu a pernă?"
Ce mai vreau să mai menționez aici ține de cuprins. Îmi place că fiecare capitol are un anume titlul ce face referire la acesta. Bravo^^

GRAMATICĂ

Nu ai greşeli de exprimare, virgulițe uitate sau repetări care să strice experiența lecturii. S-a văzut încă din descrierea cărții că ai talent şi narezi foarte frumos, însă ce te-aş ruga este să ai grijuliță ma timpuri. Tinzi să alternezi trecutul cu prezentul când nu este necesar.

ESTETICĂ

Nici aici nu am ce să îți reproşez. Ai alineate, linii de dialog, spațiere între paragrafe. Felicitări^^

ETICHETE

Sunt foarte bine alese şi au legătură cu plot-ul. Am ținut să am şi acest pasaj, întrucât mulți scriitori folosesc etichete care nu au nicio legătură cu cartea şi le pun doar pentru a intra în mai multe clasamente.

NOTA FINALĂ

Cu toate că ideea este originala, scrii superb, o să-ți dau doar nota 9, întrucât coperta scade destul de mult, dar şi descrierea cărții mult prea amănunțită. Plus, mai sunt şi acele timpuri( puține ce-i drept) pe care le alternezi. Cartea ta are mult potențial şi aştept să citesc urmatoarele capitole^^

PLATĂ

→Follow permanent mie şi grupului
→Voturi la cartea mea Malach🖤

Cu drag,
       Echipa

Cu drag,       Echipa

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
CriticiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant