S E D M Á

203 12 0
                                    

Pohled Daphne

Když jsem konečně kolem druhé usnula, v sedm mě budí Phoebe. Takže jsem se rychle zvedla a začala se připravovat

,,Omlouvám se, tady někdo" otočila jsem se na Phoebe ,,Mě zapomněl vzbudit v čas" zamračila jsem se. Phoe se potichu zahihňala. Minnie si jen něco zamrmrala "pod vousy" a poslala mě si sednout. Páni, musí si McGonnagalová holit vousy nebo jí nerostou? Z mích potrhlích myšlenek mě vyrušila Phoebe. ,,Halo? Je někdo doma?" Zamávala mi rukou před obličejem. ,,Jo, jo jasně" zamumlala jsem a mávla rukou. Něco mi říkala ale já jsem si jí vůbec nevšímala. ,,Mhh-hmm" pokývala jsem jen hlavou když domluvila. Vražedně se na mě podívala. ,,No tak já to Snapovi řeknu" pokrčila rameny. ,,Cože?" podívala jsem se na ní zděšeně. Vítězně se na mě podívala. ,,Nad čím sakra furt přemýšlíš?" založila si ruce na hrudi a více se opřela do židle. ,,To je fuk" potřepala jsem hlavou a pak se zaposlouchala do Minnienýho výkladu.

Po škole

Hodila jsem si brašnu na pokoj a vydala se směr Velká síň. Sedla jsem si k Dracovi a nandala si jen pár brambor s obalovaným sýrem. ,,Vím to" řekla jsem rychle. ,,Cože?" spadla mu lžíce zpátky do polévky. ,,Řekl mi to" vysvětlila jsem velmi stručně. ,,Kdy jsi tam byla?!" zeptal se ne moc nadšeně. ,,Včera" řekla jsem a pod stolem opatrně vyhrnula rukáv. ,,Takže to splnila?" zašeptal. ,,Očividně" protočila jsem oči. ,,Chtěla bych ti pomoct" pronesla jsem po chvilce ticha. ,,Jak asi?" podrážděně se zeptal. Už dojedl takže se zvedl od stolu. Já jsem se zvedla taky a šla za ním. ,,Nevím, něco vymyslíme" potřepala jsem hlavou. Dorazili jsme na Astronomickou věž. ,,Proč to děláš?" zeptal se mě. ,,Kvůli Phoebe. Neboj nelíbiš se mi, nebo tak něco. To by se asi Sevovi moc nelíbilo" konec jsem si spíš zamumlala. ,,Komu že?" zajímal se. ,,Severusovi" protočila jsem oči. Vypadal dost překvapeně. Nakonec ale procedil něco ve smyslu "nebudu se ptát" a zajímal se spíš, proč kvůli Phoebe. ,,Jestli zjistí že to víš ode mě, zabiju tě, ale líbíš se jí. A to dost. Takže sice splnila svůj úkol ale stále se bojí o tebe" vysvětlila jsem stručně.
Na chvilku se zarazil. Bylo vidět že je celkem překvapený. ,,Aha....." protáhl. ,,To je všechno co na to řekneš?" povytáhla jsem překvapeně obočí. ,,Tak komu bych se nelíbil" prohrábl si vlasy. ,,Ale ona je totálně zamilovaná" uchechtla jsem se. ,,Ale jestli to zjistí, že jsem ti to řekla, tak tě zmlátim" potřásla jsem výhružně pěstí ve vzduchu. Spolu jsme se rozesmáli, ale pak zvážněl. ,,Takže je do mě.....zamilovaná?" zamumlal si pro sebe. Je hluchý nebo narušený? ,,ANOOO" rozhodila jsem ruce. ,,A vím že ona se ti taky líbí" pousmála jsem se rošťácky. ,,Nezkoušej to" utla jsem ho když se nadechoval aby něco řekl. 

Draco pak odešel si "něco zařídit". Bylo mi jasné že jde za Phoebe. Upsal se na smrt. Podrazák. Očividně ho přestalo zajímat jak mu chci pomoct. Protočila jsem nad ním oči a taky odešla.

,,Ty zrádce" zasmála se Phoe, když jsem je potkala na chodbě. ,,On je zrádce! A slíbila jsem mu, že ho zmlátím jestli ti to řekne" udělala jsem nevinný výraz. ,,Nemlať ho... Nakonec spolu stejně jsme takže spíš dík" usmála se zamilovaně. ,,Mě to bylo jasný" zasmála jsem se. ,,No hrdličky, já vás nechám" mávla jsem a odešla za Sevem. 

Ano, vím kapča o níčem ale tak trochu jsem dokonce zapomněla o čem jsem psala -_-  Takže tak. Ale dneska tu bylo trochu té lásky tak snad se vám alespoň líbila. Kdyžtak napište s kým jste si mysleli že bude, a jestli vás vůbec napadlo že s někým bude xd 

_Sealin_


Potions Teacher IIWhere stories live. Discover now