O S M Á

187 11 0
                                    

Pohled Daphne

Uběhlo už pár měsíců potom jak se dali Draco a Phoebe dohromady. Ronald se s Phoe pohádal, a tak se teď s triem moc nebavíme. Harmiona se stejně snaží, aby s námi kluci trávili čas. Jenže se jí to moc nedaří. Ronald si stále stojí za svím. Nechápe jak Phoebe mohla začít chodit s Dracem. Nic mu do toho není, ale stejně je uražený.

,,No tak! Nech toho!" hodila jsem po Phoe polštář, když se mě snažila vzbudit. ,,Je sobota, takže mi vysvětly, proč mě sakra budíš tak brzo!" nechala jsem hlavu spadnout zpátky na matraci. ,,Vážně? Prošvihla jsi oběd!" rozhodila ruce. ,,Super, a kvůli tomu mě budíš tak brzo?" dala jsem důraz na slovo brzo. ,,Hele to že chodíš spát Merlin-ví-v-kolik jenom protože se tajně scházíš se Snapem, a děláte Merlin-ví-co neznamená že budeš vstávat v pět večer!" vyčetla my. ,,Jasně mami" vyplázla jsem na ní jazyk. Jen protočila oči, hodila zpátky můj polštář a odešla z pokoje. Já jsem se tedy milostivě zvedla, oblíkla se jen do tepláků a mikiny, a sešla dolů. Do kapsi jsem si ještě po cestě strčila hůlku. Štrádovala jsem si to zase za Severusem, ale někdo mě chytl za zápěstí a odtáhl do nějaké chodby. ,,Co děláš ty demente!" vyjela jsem po tom někom. Otočila jsem se a byl to Draco. ,,Jé promiň já nevěděla že jsi to ty" rozesmála jsem se. ,,Co potřebuješ?" povytáhla jsem obočí. ,,Uhm.. ComámdátPhoebeknarozeninám?" vychrlil na mě. ,,Cože jsi říkal? Ty hrozně huhňáš!" rozčilovala jsem se. Draco jen protočil oči. ,,Co mám dát Phoebe k narozeninám?" řekl už normálně. ,,Poníka!" řekla jsem a zase se rozešla ke kabinetu Seva. ,,Počkej to jako vážně?!" rozeběhl se za mnou. ,,Ne. Dělám si prdel. K čemu by jí byl, a kam by ho dala?" zasmála jsem se jeho výrazu. ,,Haha. Já to myslím vážně" protočil oči, zase. ,,Proč pořád všichni v mé přítomnosti protáčejí očí?" řekla jsem si pro sebe, vykašlala se na Draca, a vydala se to zjistit za ,konečně, Sevem.

Pondělí

,,Okamžitě. Se. Zvedni. Z. Té. Postele'" křičela jsem na Phoebe, a při to ji mlátila polštářem. Je osm padesát. Což znamená že jsme prošvihly snídani a první hodinu. Díky bohu, měli jsme hodinu s Binnsem. A ten si snad nikdy nevšímá jestli někdo chybí. Jenže jestli nevstane prošvihneme i druhou. A to je zrovna přeměňování. 

,,Merline kolik je?!" vystřelila konečně do sedu. ,,Za pět minut začíná druhá hodina. Přeměňování přesněji. Hodně štěstí!" vyběhla jsem z pokoje. ,,DAPHNE!!" řvala za mnou. No co?! Má vstávat. 

Nakonec se na hodině neukázala. Když se Mcgonnagalka ptala kde je, jen jsem pokrčila rameny. Teď budeme mít kouzelné formule, takže jsem se rovnou vydala k učebně, protože je to celkem daleko. Po cestě jsem narazila na Phoebe. ,,Zabiju tě!" syčela na mě. ,,Mě?! Já tě budila! Sice teda až na druhou hodinu, ale budila!" zasmála jsem se. Protočila oči a rozešla se rychleji. ,,Co jí sakra je?..." řekla jsem si potichu pro sebe. Zatřepala jsem hlavou a doběhla k učebně. Phoebe seděla s Dracem, takže jsem si sedla dozadu k Zabinimu. Ten většinou sedí s Dracem takže mám jistotu že by jinak seděl sám. ,,Čau?" pozdravil mě trochu nechápavě. ,,Je na mě naštvaná, protože ONA zaspala" odpověděla jsem na jeho nevyřčenou otázku. ,,Jo to dává smysl" zasmál se. ,,Když sem přišla, byla celkem naštvaná a doslova mě vyhodila" řekl. Zamračila jsem se. Proč by byla takhle naštvaná jenom protože jsme zaspaly? Navíc proč by byla hnusná i na mě? Moje myšlenky ale museli jít stranou protože do učebny přišel profesor Kratiknot, a hned nám oznámil že si napíšeme kratší test. 

Lidičky, já se strašně omlouvám! Shame on me! Chtěla jsem tuhle kapču vydat už včera, ale ani jsem ji neměla dopsanou. Zase jsem úplně ztratila náladu na psaní. Předevčírem jsem se snažila něco napsat, ale stejně to zkončilo u napsání asi dvou set slov, a rozepsáním si knížky na Anime One shots v angličtině, kterou asi stejně ani nevydám. Kupodivu dneska jsem celkem rychle (Když pominu to že jsem se zakoukala na Bungou Stray Dogs on crack videa na YT) tuhle kapitolu dopsala. Takže zkusím napsat třeba ještě jednu, kterou bych MOŽNÁ dneska vydala (Jestli jí vůbec napíšu) Takže

Čau!

_Sealin_

Potions Teacher IIWhere stories live. Discover now