Capitolul 8

242 18 1
                                    


Nu îmi place că trebuie să o las singură pe Lana noaptea, știu că nu se poate descurca cu Brad dacă se întâmplă ceva dar ancheta asta este din ce în ce mai complicată și trebuie să ajut cum pot mai bine. Multe femei se bazează pe mine să rezolv acest caz și nu vreau să dau înapoi. Iar Jabbo este sigur cu ochii în patru așa că nu trebuie să îmi fac griji.

Mă întind în pat și aștept să adorm. Sunt atât de obosit dar miile de gânduri care mi se perindă prin cap nu îmi dau pace. Atâtea femei abuzate care nu au curaj să spună totul.... De ce există oameni care să facă asta? Mă gândesc că Lana ar fi putut fi una dintre ele și mă ia groaza. Nu aș putea suporta să i se întâmple ceva. Aș fi în stare de orice pentru ea. Și mi-e dor de ea, de mirosul ei cu care m-am obișnuit să adorm.

De dimineață sunt trezit de sunetul telefonului. Jack mă anunță că trebuie să mergem de urgență, șeful are noutăți pentru noi. Și nu sunt plăcute după tonul vocii lui. Ajung la birou peste jumătate de oră ceea ce este un record și pentru mine.

Lewis, șeful nostru, ne invită în biroul lui.

-Luați loc, băieți. V-am chemat așa de dimineață pentru că am primit niște informații noi.

Ne întinde niște fotografii teribile, care fac să ni se ridice părul în cap. Este groaznic...

-Atacatorul este deja considerat periculos. Acum este un criminal. Noaptea trecută a făcut două victime...

-Două? Dumnezeule...

-Da. Devine din ce în ce mai violent și mai îndrăzneț...

-La naiba...

-Trebuie să facem front comun cu FBI la cazul ăsta. Deja începe să ne depășească situația.

-Da, desigur.

-Am să vă trimit mai multe detalii pe email, am stocat toate datele într-un folder pe care îl vom împărți cu FBI-ul. Aveți grijă la tot, analizați tot și dați-mi de veste cum aflați ceva.

Jack este și el îngrozit. Toți suntem cu gândul la cei dragi de acasă, la femeile noastre... Oricine ar putea fi victima nenorocitului...

Ies din birou și o sun imediat pe Lana... Vreau să îi aud vocea.

-Da?

-Iubito... Îmi era dor să te aud... Ai dormit bine?

-Da... Suntem bine...

-Cum e Brad?

-Acum e mai bine... aseară a căzut la duș, dar acum e ok...

-Doamne...

-Wes, tu ești bine?

-Of, iubito.... Te rog să ai grijă. Încuie ușile noaptea asta... Spune-i și lui Brad... Avem un nebun în libertate.... Până îl vom prinde vreau să ai grijă de tine... Nu mai umbla singură pe plajă, mai ales seara. Te rog. Aș muri dacă ți s-ar întâmpla ceva.

-Da, iubitule.... O să am grijă...

-Lana...

-Da?

-Lana... Eu ... te iubesc....

-Wes....

-Nu e nevoie să o spui și tu... Voiam doar să știi ce simt.

Închid telefonul și simt un gol în stomac. O iubesc.

O iubesc și asta înseamnă că sunt mai speriat decât oricând pentru că acum am atât de multe de pierdut. Lana îmi oferă liniștea de care am nevoie în lumea asta nebună. Și sunt determinat să lupt pentru inima ei. Vreau să fie a mea nu numai cu trupul... îi vreau și sufletul. La dracu, o vreau cu totul!

Fii tu ochii meiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt