Capitolul 9

229 19 0
                                    

Cuget câteva minute și apoi îmi dau seama că ceea ce fac acum pot face și de acasă. Nu am stat departe de Lana atât de mult timp și simt nevoia de a fi lângă ea, mai ales acum, cu nebunul ăsta în libertate. Dacă plec acum, dimineața voi fi acasă. Îmi sun colegii care sunt de acord cu mine și mă lasă să plec. De fapt și ei ar face la fel. Așa că urc în mașină și merg spre casă.

Ajung când primele raze de soare încep să mângâie plaja cu o lumină caldă.

Vreau să intru încet în casă, ca să nu îi trezesc pe Bradley sau Lana, dar imediat îmi dau seama că ceva nu este în regulă. Snow este pe canapea iar camera lui Bradley este goală. Urc repede scările spre camera noastră și deschid ușa. Lana doarme liniștită, slavă domnului că Jabbo este cu ea!

Mă așteptam ca Bradley să facă o prostie, să o lase singură și să fugă. O să vorbesc cu el, dar acum vreau doar să mă întind în pat lângă ea.

Mă întind pe o parte și o cuprind cu brațele. Mirosul ei îmbătător mă face să inspir fiecare parte a corpului ei, mă atrage spre ea ca un magnet. Îmi era dor să mă afund cu nasul în părul ei. O iubesc și iubesc fiecare părticică din ea. Se mișcă ușor în brațele mele și este atât de caldă că parcă sunt beat de ea. Mă acaparase cu totul, trăiam doar pentru a-i simți respirația, era exact ceea ce aveam nevoie.

Mă simți și se întoarse cu fața către mine.

-Wes?

-Da, iubito... Nu am putut sta departe de tine.

-Wes...ești aici...

O sărut. Mă înnebunesc atingerile ei.

Mă mângâie pe față și se trage și mai aproape de mine. Degetele ei se plimbă pe fața mea și îmi explorează fiecare unghi.

-Ești obosit.... Nu ai dormit...

-O să fiu bine acum, sunt în brațele tale.

-Wes...?

-Da, iubito...

-Wes ... mi-ai lipsit... eu...

Nu mai spuse nimic, doar își lipi pofticios buzele de gura mea și mă sărută cu nesaț, cu o nerăbdare erotică. Eram prins de ea în toate mrejele și mă lăsam condus de ea acum. Se ridică deasupra mea și mă încălecă, trecându-și piciorul peste trupul meu. Era doar în lenjeria intimă, ceea ce m-a făcut să reacționez imediat, întărindu-mă ca un animal în cușcă.

-Iubito... șoptesc eu, mai mult mârâind...Mi-ai lipsit...

-Wes...

Începu să se miște deasupra mea ridicându-și părul cu palmele și dansând cu abdomenul lasciv, mișcări circulare deasupra mea, deasupra bărbăției mele care o dorea cu poftă de nedescris. Mă deschise la șliț și mă eliberă din pantaloni și boxeri. Mâinile mele îi căutau intimitatea și după ce am tras într-o parte dantela neagră și am descoperit umezeala divină dintre picioarele ei am intrat în ea, alunecând ușor, doritor, uns parcă cu uleiurile cele mai aromate ale corpului ei. Sucul ei era delicios în jurul bărbăției mele, îl simțeam ca și cum mă așteptase doar pe mine toată viața... I-am cuprins sânii și i-am masat ușor, atingându-i sfârcurile cu limba. Erau delicioase. Din cauza oboselii nu a durat mult dar a fost intens, ceea ce ne-a aruncat pe amândoi într-un somn adânc, până spre prânz.

Jabbo ne-a dat trezirea.

Am mârâit supărat. Mai voiam să dorm în brațele ei. Era atât de bine...

-Iubito, trebuie să ies cu Jabbo. Deja e târziu.

-Mrrrrr.....Nuuu, mai staaaaai...

-Te ador și mă doare sufletul să plec de lângă tine dar trebuie altfel va marca fiecare loc din casa asta.

Fii tu ochii meiWhere stories live. Discover now