chapter two

2.9K 41 0
                                    

Január 4. Másoknak az első iskola nap az új évben nekem viszont orvos látogatás. A doki kiírt még 1 HÉTRE!! Soha a jó büdös éltebe nem fogok odáig jutni, hogy beszéljek Cortezzel mert ha én nem teszek valamit ő nem is fog. Arnold hozzta nekem egész héten a házit, meg tudtam, hogy Ricsi és Cortez is beteg lett. Virág több levelet is küldöt, de én azokat rendszerint szét téptem. Vagyis Arnold csak az első napon hozzta a házit mert megbántotam, de az egy másik történet. Így a hét további részében Kinga tete nálam tiszteletét a házikkal.

Míg beteg voltam volt időm gondolkozni. Az a csók feleméztet engem. Valakivel megkellet beszéljem. Na de kivel? Virággal semmi pénzért nem beszélnék Kinga meg csak kiröhögne. Így a lányok kilőve. A szüleimmel megsem próbálom majd csak egyszer benyögöm nekik, hogy volt egy ilyen is. Az hiányzik, hogy még valamit megvonjanak tőlem mert Cortez megcsalta velem a barátnőjét. Pff. A fiúk közül kellet választanom ami így nem igazán hangzik jól. Sőt kimondotan bunkón. De valakivel muszáj volt beszélnem mert az a csók teljesen kikészítet. Ricsi hiába a legjobb fiú barátom Cortezt választamá helyetem bármikor szemrebbebés nélkül így bármit mondok tuti megtudná Cortez is. TÉNYLEG. Most jutt eszembe ezt CSAK egy valaki tudhatja rajtam és Cortezen kívül. Már ha ó kinem posztolja facebookra. Valaki olyan kell aki megbízható. Már most szatul érzem magam, hogy ilyen bunkón viselkedek. Dave, ő tuti "véletlen" kiírná twittere. Arnoldal meg jelenleg nem is beszélek. Jacques felsem fogná amit mondok neki Gáborral meg alig beszélek valamicskét. A rockerekel meg nem lehet beszélgetni. ZSOLTI. Ő tuti meghallgat mert akármennyire butus ha azt mondom neki komoly dologról szeretnék beszéleni akkor azt megérti és úgy viselkedik.

Így szombat ebédközben, igen ezt akkor gondoltam át (pont volt rá időm míg anya magyarázot nekem), eldöntötem, hogy amint tudok beszélek Zsoltival.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iʟʏᴇɴ ɴɪɴᴄs-SᴢJɢ ғғ.✔︎Where stories live. Discover now