chapter fourteen

1.3K 35 0
                                    

Tegnap hajnali egyig videochateltem titokban Virággal ami azt eredményzte, hogy ma reggel tízkor kelltem. Virággal tegnap mindent bepótóltunk ami ez allat a két hét allatt kihagytunk. Ő elmondta, hogy retenettesen sokat sírt a szilveszter óta •itt én is elbőgtem magam, amit ő követet• és, hogy többször végig nézte az összes közös képünket. Én elmeséltem neki a szilveszteri csókot az utána lévő csókot és, hogy belezúgtam a legjobb barátomba akivel ma vidámparka megyek. Elmondtam neki a szájrapuszit, az arca puszit, a derékátölelést és az asszonyos szólást is. Rengeteget nevetünk, sírtunk és rémültünk halálra mikor azt hittük, hogy valaki közeledik a szobánkhoz.

Ma reggel mint már említetem tízkor kelltem és ahogy megláttam az órát kipattantak a szemeim és félperc allatt a fürdőbe értem. Bezzeg ilyenkor nem lát Korponay. A tükörben egy megilyedt boldog lányt láttam. Megilyedve azért voltam mert baszotúl elaludtam és boldog azért voltam...mert csak boldog voltam. Néha olyanak is lenni kell.
Gyors megmostam az arcom és már száguldotam le a konyhába. Sikerült esés nélkül leérnem ezt azért meg kell jegyeznem! Gyorsan ettem egy szendvicset ami magamnak készítetem (anyuét nem mertem megkockáztatni) és már rohantam is vissza fel a szobámba. Apu nem igazán értete, hogy miért szaladgálok össze-vissza, de anyu elmagyarázta, hogy sietnem kell mert szigorúan iskolai dolgok miatt a vidámparkba kell mennem forgatni.

Ja, igen. Már vissza kaptam a laptopom, telefonom és távirányítóm, de még egy hétig szobafogságban vagyok. Fasza mi?

Tegnap Virággal kiválasztotuk mit veszek fel ma úgy hogy azt gyorsan fel is kaptam. Rohantam le inni egyet fogmosás előtt majd szaladtam vissza fogatmosni, fogselymezni.

Pontban 12:50-re lettem kész így már csak Zsoltit vártam. Aztán megszólalt a csengő...























































××××××××××××××××××××××××××××××××××

Iʟʏᴇɴ ɴɪɴᴄs-SᴢJɢ ғғ.✔︎Where stories live. Discover now