chapter nine

1.4K 41 0
                                    

Hétfő

Tegnap történt a szájrapuszis ügy. Még tegnap este írtam Zsoltinak, de nem mertem rákérdezni, hogy mi is történt.

-Guten Morgen-léptem reggel az iskola előtt az osztályomhoz.
-Was kostet das zimmer?-kérdezet vissza Zsolti mire mindketten elnevetük magunkat amit persze a többiek nem értetek.Nem baj egy kis belsős poén. Igazából nem tudom hova tenni a tegnapi szájra puszit. Mindegy. Elengedtem.

-Sziasztok gyerekek-lépett be az ajtón Haller osztályfőnöki elején.
-Üdv Tanci bá!-kiabált vissza neki Ricsi
-Richárd kérlek kúltúráltaban.-intete le Ricsit.
-Gyerekek rengeteg megbeszélni valónk van! Miért van bakancsnyom a plafonon?...- kezdet bele a szidásunkba. Egyedül Arnoldot dicsérte meg, hogy egyre kevesebbet késik. Persze amióta Cortezel puszi pajtik letek mindig együtt érkeznek. Pfff.
-Nos, most hogy már csak 5 perc maradt az órából bekell jelentenem egy versenyt!-itt kezdet el Kinga azonnal be pörögni.-Két fős csapatokban kell egy-egy kis filmet csinálni a másikról. A filmnek minimum harminc percesnek kell lennie és mindenkiről 15 perc részt kérnék. A zsűri Máday igazgatóhelyes asszony, Tölgyessi tanárúr és jó magam. Találjátok ki gyorsan a párokat, hogy fel tudjam írni. Nincs után párcsere!

Kinga abban a pillanatban nézet rám ahogy Haller befejezte a monológját. Őszintén semmi kedvem nem volt Kingával dolgozni így segítségkérően néztem körbe. A szemem megállapodot Zsoltin aki engem nézett. Háh probléma megoldva!

××××××××××××××××××××××××××××××××××

Iʟʏᴇɴ ɴɪɴᴄs-SᴢJɢ ғғ.✔︎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin