chapter seventeen

1.4K 44 1
                                    

-Kedves gyerekek és Zsolt!-kezdte Máday az eresményhírdetés. Mindenki a tornateremben ült és várta a saját osztálya eredményeit-nem fogom az időt húzni mert semmi kedvem hozzátok. Monseur Borell igazgató úr kérem kezdje a hírdetés.
-Rendben-nevetet Borell a diákokal együtt. Jó a diákok inkább fulladoztak a röhögéstől.-A 9/a osztály nyertese....-nem igazán figyeltem rá mert próbáltam nem hangosan felvisítani mert Zsolti bökdöste az oldalamat.

-És akkor a 10/b osztály nyertese...

















































































































...még előtte szeretnék mondani valamit-baszódj meg!-három videójuk is kiemelkedően jó lett. A Zzoltiéké, a Kingáéké és az Arnoldéké-szivem majd kiugrott a helyéről. Szeretném megnyerni, de ha Kingáék fogják én annak is örülni fogok. Csak nehogy Arnoldék nyerjenek!-a Kingáéké letta legjobban megszerkeztet videó, de látszik rajta, hogy Kinga csinálta. Már megne sértődj Virág, de te ilyenre nem vagy képes-óriása röhögés sepert végig a torna termen. Még Virág is nevetet.-a videó tartalma viszont nincs olyan vicces mint Zsoltiéké. Az Arnoldéké túlságosan beállítot. Olyan mintha minden Arnold akarata szerint történt volna.
-Így is volt-ordította be Cortez. Beszólását óriása röhögés kísérte.
-Reniéké viszont teljesen spontán volt és az egész tanárikar végig röhögte kivétel ez alól Vladár tanárúr és Máday igazgatóghelyetes asszony. Így a 10/b osztály nyertese...

















































































...Reni és Zsolti!
-Úristen nyertünk!-öleltem meg Zsoltit
-Bizoyn asszony!-ölelt vissza

Vége!

Iʟʏᴇɴ ɴɪɴᴄs-SᴢJɢ ғғ.✔︎Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu