chapter twelve

1.3K 43 2
                                    


Csütörtök

-

Oké most szaladj oda Mádayhoz és csináld azt amit azt amit szoktál-utasítotam. Ki mást mint nem Zsoltit? Éppen végeztünk rajzal amit Zsolti végig kamerázot titokban. Biztos fasza videó lesz belőle.

A napjaim ezen a héten és előző héten szinte csak Zsoltiról szóltak. Szinte senki mással nem beszéltem. Persze azért de, de azok csak ilyen kis futó beszélgetések voltak. Kingával a suli újságról. Ricsivel néha egy-két elvetet poén. Na meg Zsákkal beszélrem még többecskét.

Ez a gondolat fogalmazódot meg bennem miközben felvetem ahogy Zsolti Máday agyát húzza. Vajon honnan szerzet Zsolti kötelet? Aha ez olyan Zsoltis poén volt. Lehet túl sokat vagyok vele. De ha egyszer szeretem? Mert bele törődtem. Úgyse lesz több köztünk puszta barátságnál. Mert ő kigyúrt, szexi és sorba állnak érte a csajok arról nem beszélve, hogy a balhés ötös tagja. Én meg egy stréber, nyomi, kicsit elhízot lámy vagyok. Cudar világ.

-Na sikerült?-lépet elém miután Máday idegesen elviharzot az aulából az udvara.
-Aha
-Had lám-lépet oldalamra és átkarolta derekamat. Ügyelve arra, hogy ne remegjen a kezem elé raktam a kamerám és elindítotam a felvételt.
-De sármos vagyok ilyenkor-jegyezte meg mikor vége lett a videónak.
-Egoista-forgatam meg a szemem.
-Pfff. Ugyan. Jössz udvar?-engedte el a derekam •amit kicsit bántam•
-Aha-válaszoltam ő meg megfogta a kezem és elkezdet az udvar fele húzni. Ahogy az ajtó elé léptünk elengedte a kezem és kinyitota elötem az ajtót.
-Köszi-de a kezemet nem fogta meg újra

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Don't cry! Just say fuck you and smile:)

Iʟʏᴇɴ ɴɪɴᴄs-SᴢJɢ ғғ.✔︎Where stories live. Discover now