|n i n e|⁹

2.5K 137 23
                                    

Nisa|

Oyuna geldiğimizde barışla yan yana dursak bile konuşmamıştık. Ondan bir özür dilemeliydim. Ben olsam bana yine güvenmezdim bile.

Onu özlemiştim. sabah uyandığımda yanına gidememiştim. safaride yan yana otursak bile ayaklarımı üzerine atamamıştım. matarasını kaybetmişti yine ve ben görüp götürememiştim.

Bir anlık saçma sapan bir öfke ile ayağa kalkmıştım ve berbat bir an ile oturmuştum. Oynayamıyordum barış şuan oyun için ısınıyordu. Ve moreli benim gibi berbattı. Benim yüzümden olmuştu işte. Gerizekalı gibi öfkelendiğim için. Sıra ona geldiğinde herkesle çak yapınca bana gelmişti. Normalde yumruklarımızı tokuştururduk, yapmadık. Yavaşça birbirimizin eline çaktık ve o oyuna çıktı. Bugün 2/2 yapmıştı. Ama parkularla cebelleşiyordu resmen.

"Sırada ki mücadele barış ve yasin! Barış 2/2, yasin 2/0 ile devam ediyor bugün! Barışın hırsı bugün kimseyi tanımıyor sayın seyirciler!"

Koşmaya başladıklarında parkurun yarısında bir anda bir bağırış kopmuştu. Barış o yüksekten düşmüştü. Çığlık attığımda herkes bana baktı.

"Çok yüksekten düştü!"

Hâlâ çığlık atıyordum ve sanırım ağlıyordum. Barış yerde yatarken yanına gidemiyordum. Korkudan titriyordum yanıma gelenin kim olduğunu bile bilmiyordum. Metin abi barışın belinden tutup yürürken koşarak yanına gitmiştim. Ayağım umrumda bile değildi.

"Nisa koşma ayağın!"

Barışın dediği ile daha çok ağlamaya başlamıştım. Çok yüksekten düşmüştü ve beni düşünüyordu. Yanına vardığımda ağlayarak ona bakıyordum.

"İyiyim korkma."

"Çok yüksekten düştün."

"Ama güzel düşmüş kızım. Yavaşlatmış kendini. Ciddi bir şeyi yok bugün oynamayacak sadece."

Metin abinin dedikleri ile kafamı sallayıp gözlerimi silmiştim. Barışın yanına oturup ona baktığımda o düşüş anı gözümün önünden gitmiyordu.

"Özür dilerim barış çok özür dilerim hemde. Byl jsem tak vystrašený, že se vám něco stane. Omlouvám se, že vás neposlouchám. Vím, že jsem idiot, ale udělal jsem to s chvilkou hněvu, odpusť mi? Moc mi chybíš."

Sana bir şey olur diye çok korktum. seni dinlemediğim için çok özür dilerim. ben bir salağım biliyorum ama bir anlık öfke ile yaptım beni affeder misin? ben seni çok özledim.

İçimdeki her şeyi döktüğümde barış bana tebessüm etmişti. Bana sarıldığında bende ağlamaya başlamıştım yeniden. Kollarımı ona sardığımda hâlâ kalbi kırık biliyordum. Ama bana güvenip yine sarılmıştı. Bu sefer onu incitmeyecektim.

§|§|§

ELLERİM TİTRİYOR.

ÇOK HEYECANLIYIM.

MOOD.

BARIŞ TEK KELİME İLE;

H A K K E T T İ.

Dark with moonlight. ||NisBar||Where stories live. Discover now