20.rész

76 13 7
                                    

Eltelt ez a pár nap. Ma van az ikrek bulija, ahova drogot kell vinnünk, hogy ne bántsák Boris húgát. Nagyon félek attól, hogy esetleg valami még sokkal durvább dolgot fog kérni tőlünk egyszer. Ezalatt gyilkosságra esetleg bankrablásra gondolok. Az biztos, hogy nem fogunk mi itt La Casa de Papel-t játszani neki. Esős idő van, ahogy kiléptünk az utcára megcsapta a hideg  az arcomat. Olyan idő volt akár csak aznap mikor elvesztettem Anyámat. Soha sem felejtem el azt a napot. Próbáltam, de nem ment. Nem volt hosszú az út a raktárépületig, fél óra mulva már ott is voltunk. Boris megnyomta a nyolcas gombot, hamarosan egy középkorú férfi szólt bele.
-Név?-kérdezte
Emlékszem azt mondta az illető, Boris testvérének elrablója, hogy ne a saját nevünket mondjuk ha jót akarunk magunknak ezért megszólaltam.
-Charlie Hunter és Holden Jacobs.
-Kaptam önökről képet. A szállítmányt hátul tudják átvenni. Üssék be a hármas raktárépület bejáratánál a  041235-ös számot.
Hátra mentünk az épülethez, elhoztuk a cuccot és indultunk az ikrek bulijába.
Xavier és Lesley természetesen ugyan olyan színű ruhában álltak előttünk. Lesley egy majdnem köldökig kivágott ruhát viselt, testvére ugyan úgy piros inget. Nem volt elég, hogy a hajuk is teljesen egyforma vörös, inkább már piros volt.
-Meghoztuk a cuccot.
-Helyes.-bólintott önelégülten Xavier.
-Menjetek bulizni!-csettintett Lesley a műkörmeivel.
A buli elég unalmasan telt. Ittam egy kicsit de próbáltam józan maradni ha esetleg történne valami. Boris-t nem találom körülbelül fél órája. Gondoltam felmegyek megmosom az arcoma fürdőben.
Lesley,magán kívül volt. Sírt.
-Mi a baj?-gondoltam megkérdezem tőle,hiába egy ribanc sokszor. Lehet, hogy valami nyomós oka van.
-Mit értenéd te azt?
-Lehet, hogy tudok segíteni, velem is rengeteg borzalmas dolog történt a múltban.
-Bíztam egy srácban, azt hittem barátok vagyunk, elmondtam neki, hogy transznemű vagyok. Szétkürtölte mindenkinek. Én ezt csak azért nem szerettem volna, hogy tudják mert azt akartam, hogy teljes értékű nőként nézzenek rám.
-Az vagy. Hidd el, ha ezzel problémájuk van az az ő bajuk. Ez nem tesz téged kevesebbé, egy percig se gondold. És szerintem nagyon szép vagy.
-Félre ismertelek, nagyon kedves vagy.-hajtotta a vállamra a fejét.
-Köszönöm Theo!
-Gyere táncoljunk egyet.-ajánlottam fel.
-Nem fog zavarni téged,hogy bámulni fognak?
-Egyátalán nem.
Még táncoltunk, utána pedig haza indultunk.
-Boris azt hiszem félre ismertük Lesley-t, csak amikor a bátyja is ott van akkor gonosz. Szerintem fél tőle.
-Elképzelhető.-felelte.
Már kelt fel a nap. Átsétáltunk a hídon,az erdőn keresztül mentünk haza. Mindig elámulok milyen csodálatosan szép. A madarak már csicseregtek. Boris mellettem a köveket rugdosta. Otthon Hobie már a kávéját itta, és az újságát olvasta.
-Jól éreztétek magatokat, gyerekek?
-Igen.-zártam le röviden. Elmentem gyorsan zuhanyozni. Nem sokkal később  mind a ketten,elaludtunk.
Reggel fejfájással keltem. Jó, hogy ma nincs iskola. Szombat van, délután kettő, Boris még alszik a hátán Popcsikkal. Én kávét iszom és Hobie reggeli újságát olvasom. Nem írnak benne most semmi érdekeset. Borisszal levittük sétálni Popcsikot. Remélhetőleg sok idő óta először lesz egy nyugodt napunk.

Sziasztok! Itt is a rész, rengeteg csúszással, de kész lett .Lesley karaktere is debütált. Neki lesz még bőven jelentőssége a történetben.Ti negatív vagy pozitív karakternek tartjátok eddig?
Köszönöm, hogy elolvastátok. Vote-ojatok,kommenteljetek ha tetszett, sokat jelent.

Szél, Homok és Csillagok (Javítás Alatt)Where stories live. Discover now