06

357 30 0
                                    

Már vagy eltelhetett 1 hónap, hogy nem láttam Akutagawát. Annyira utálom, még is hiányzik...Persze ez nem azt jelenti, hogy szeretem! Csak hiányzik. Vagy is. NEM HIÁNYZIK! Mindegy nem éri meg ezen rágódni. Amúgy is lett egy megbízatásom, egy narancsos hajú fiúval mentem nem nagyon tudtam sajnos megjegyezni a neveket még 2 hónapja. Egy nő egy sikátorba vezetett minket, ott megtámadtak. Nem tudtam gyorsan reáglni mivel lefogtak, lekötöztek és a fejemre húztak valami zacskószerűséget és bedobtak minket egy furgonba. A vöröshajú a nevemet kiabálta a furgon belsejében de hirtelen nem hallottam, éreztem semmit. Egy sötét fájó érzés fogott el. Ezt akkor éreztem amikor Akutagawa elrabolt...Míg gondolkodtam oda értünk és elaltattak minket. Mikor felkeltem a narancshajú nem volt mellettem és felvoltam láncolva egy falhoz. Próbáltam kiszabadulni de sajnos nem sikerült. Ezek a "bilincsek" erősebbek a "varázsigémnél". Körülbelül már egy órája lóghattam ottfent mikor meghallottam azokat az ismerős lépéshangokat.
-Nocsak kit látnak szemeim. - mondta egy alak a sötétből bár valahogy éreztem ki lesz az.
-K-ki vagy? - fordítottam el a fejem.
-Tippelj.
-Ak...u...tagawa..!? - mondtam félénken erre ő előlépett és megint túlságosan közel volt hozzám. Megfogta az államat és nézte szememet. Még mindig nem tudom mi üthetett ebbe a fiúba.

-Rég láttalak Tsushi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Rég láttalak Tsushi. - nevetett fel és megpuszilta a homlokomat.
-ATSUSHI A NEVEM! - kiabáltam neki - És ne puszilgass. - fordítottam el a fejem és kinyujtottam rá a nyelvemet. Erre persze mint mindig kihasználta a lehetőséget és megcsókolt de ez nem olyan volt mint a többi. A nyelvem hozzá ért az ő nyelvéhez. Azt hittem elhányom magam. Nem az miatt mert rossz volt a csók, VAGY IS NEM VOLT JÓ, de nem mondanám rossznak csak hát egy FIÚval ráadásul én fiú is vagyok....!
-Hmm. Nem is volt rossz! - mondta egy széles mosollyal míg eltolta magát tőlem. Én csak lebiggyesztettem a számat és sírtam mint mindig. Olyan hülye vagyok! Kihasznál engem. Biztos csak valami piszkos vágyai vannak. PERSZE ÉN NEM SZERETEM VAGY VALAMI ILYESMI! Csak nem kell elhinni, hogy szeret és akkor talán eltudom engedni ezt a dolgot.
-Mit keresek itt!? - kérdeztem Akutagawától.
-Ez itt a maffia, légy üdvözölve. Bármennyire is fáj sajnos nem végezhetlek ki... - komolyodott el - Eladunk téged a fekete piacon. - nyelt egy nagyot.
-De...De Akutagawa nem engedheted! - kaptam fel a fejem.
-Ne nézz rám ilyen szemekkel...Csak megfájdítod a szívemet, ez a munkám...-fogta meg a ruhámat és egy rövid mosolyt szedett az arcára.

I Still Hate You  [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now