Rüzgar

11.4K 287 5
                                    

Kapatın gözlerinizi.

Kapatın ve hayal edin.

Turuncu, ipek gibi saçları olan bir kız var karşınızda. O güzel saçlarını savuruyor rüzgarla inatlaşırcasına. Üzerinde bembeyaz bir elbise. Parmaklarını elbisenin eteklerine dolamış saçlarıyla beraber savuruyor. Bir beyaz elbiseye bakıyorsunuz bir de o ipek gibi turuncu saçlara.

Siz de o saçlardan gözlerinizi alamdınız değil mi? Dürüst olun. O etek, o sütun gibi bacaklar umurunuzda bile olmadı. Saçları o kadar büyülü ki...

Size doğru savurduğu saçlarından gelen kokuyu duyuyor musunuz? Ben buradan bile duyabiliyorum o kokuyu. O kadar büyülü bir kokusu var ki. Bir kere doldu mu ciğerlerinize, bir daha asla kopamıyorsunuz.

Şimdi size doğru yürüdüğünü hayal edin. Gördünüz mü o minik çillerini? Yüzünün birçok yerinde belli belirsiz bir sürü çil. Aklınızdan geçirdiğiniz şeyi tahmin edebiliyorum. Çünkü, ben de ilk gördüğümde aynısını düşündüm. Çok yakışıyor değil mi? Sanki çillerine de onun güzelliği bulaşmış.

Gözlerine bakın lütfen. Saçlarıyla aynı renk olduğuna eminim. Siz ne düşünüyorsunuz? Duyamıyorum sizi. Hey, o kadar çok da bakmayın!

Size güldü değil mi? Ah, öyle güzel güler ki o... O gülüşün kıymetini bilin. Neden mi? Gözünüzün içine bakarak gülmesi o kadar kıymetli ki. Bunu, hiç yaşayamamış biri olarak söylüyorum size. Bana inanın.

Yanınıza geldikçe kokusu iyice ciğerlerinize işledi biliyorum. Hayır deseniz de inanmam size.

Minnacık elini tanışmak için size uzattığını biliyorum. Lütfen o yumuşacık eline dokunduğunuzda kalbiniz titremesin. Biliyorum, çok zor ama kıskanıyorum beni de anlayın. Sadece, anlayın işte.

Ona beni sormayın. Sorarsanız üzülür. Bana gülümsemiyor belki ama size gülümsesin. O, hep gülümsesin.

Onu dinleyin olur mu, kendini çok suçluyor. Suçlamasın.

Eğer, size anlatırsa neler olduğunu. Ona tüm suçun bende olduğunu söyleyin. Bunu o kadar içten söyleyin ki, inansın size.

Onu mutlu bir hayat beklediğine inansın. Bunu söylemek beni bitiriyor ama sevsin. Öyle çok sevsin ki ona yaşattığım her şeyi silsin, unutsun ve beni asla hatırlamasın.

Lütfen, ona söyleyin mutlu olsun.

Ben mi?

Beni boş verin.


Renkli Hayaller Balonu 🎈Where stories live. Discover now