~4~

1.7K 96 25
                                    


„Prý novinky. Určitě znáš celej jeho životopis. I to co teď dělá. Nechceš nás naučit jak to děláš?" rýpl Jimin do Hoseoka. Jungkook se začal smát.

„Tak chcete to vědět nebo ne." protočil Hobi očima. Obadva přikývli.

„Vaše třídní mi řekla, že bude vyučovat matiku všechny ročníky. Proto mě zdržela." špitl Hobi.

„Tak to bude potom ňákej starej dědek, ne? Ale proč všechny ročníky? Vždyť máme ještě 2 matikářky. Které učí starší ročníky." zamumlal Jimin. Podepřel si hlavu rukama a otočil se na Hobiho.

„Práveže ne. Je prej mladý. Nemá prý ani 30. Jenže je dost kvalifikovaný, tak mu dali všechny ročníky aby učil matiku." Jungkook se začal mračit a dost obávat..

„To je divný. Odkud to všechno máš?" zeptal se Jimin.

„Holky z naši třídy začali hned stalkovat, kdo to může být. Samozřejmě běžely hned za Yeji. Její otec je ředitel. Tak řekla jen to, že bude učit všechny matiku a je mladý." dodal Hobi a Jimin s Jungkookem přikývli.

„Čekal jsem dědka, který by nám vyprávěl komunistické historky." pravil Jimin.

„Doufám, se bude hezkej. Není moc příjemné se dívat na ošklivého učitele a ještě když je to předmět, který máme každý den. To máš potom blbej den." řekl Hobi. Jungkook je jen poslouchal a nič neříkal. Obával se zítřka. Co když si zase nesedne s učitelem. Jak se k němu bude chovat.

„Kookie, proč jsi tak ticho.. Jaký je tvůj názor? Co si myslíš?" promluvil Hobi na Jungkooka. Ten zatřepal hlavou a podíval se na kluky.

„Uhh.. Omlouvám se, musím jít. Uvidíme se zítra." řekl ihned a vzal si tašku na záda.. Na stůl položil drobné za pití s odešel.

Jimin s Hobim koukali zmateně na to jak odchází.

„Co mu je?" zeptal se Hobi Jimina a ten si povzdechl.

„Bojí se. Víš, že moc štěstí na učitele nemá. Bojí se, že se bude opakovat to co minule." zamumlal Jimin a vybral si peníze taky. Položil je na stůl a Hoseok chápavé přikývl. Taky si vytáhl peníze. Položil je vedle svého pití a s Jiminem odešli pryč.
























Dochádzajú mi nápady čo vám mam napísať pod kapitolu :D nechcem sem písať nezmysli, ktoré vás nebudů zaujímať.. 😂💕

Temptation [taekook] Kde žijí příběhy. Začni objevovat