~14~

1.6K 100 25
                                    


Jungkook

„Nemůžeš se jít zeptat na něco detailnější? Nechci tu být do pondělka." zamumlal jsem znuděně a podíval se na všechny tyhle zbytečné knihy.

„Zkusíme něco pohledat a když tak, tak za ní půjdu zase." řekl Jimin a začal prsty přecházet po všech těch knihách.

Tak jsme začali vybírat knížky a v nich listovat, že možná na nějakou tu správnou natrafíme. Jenže nic, ani jedna nebyla o tom co potřebujeme.

„Jimine. Jdi se zeptat jsme tady hodinu a mě to už nebaví. " řekl jsem a zasunul knihu mezi ostatní knihy.

Jimin přikývl a odešel za tou paní. Já se začal dívat po knihách, ale žádná  mě zatím nezaujala. Až na jednu, která byla dost vysoko a měla modrý obal. Vypadala zaujímavě.

Tak jsem se po ní natáhnul jenže jsem i tak nadosáhl. Postavil jsem se na špičky, jenže jsem se jí dotknul jen jedním prstem.

„Kurva, kdo udělal tak vysoké police. " zavrčel jsem si sám pro sebe. Najednou se nás moji hlavou objevila něčí ruka, která tu knihu vzala.

Zamračil jsem se a otočil se. Chtěl jsem začít křičet, proč a kdo mi bere knihu.

„Hej, to je moje kniha." zamumlal jsem a otočil se. Prudce jsem se otočil a stál jsem tváří v tvář svému učiteli matiky. Zatajil jsem dech a natiskl se víc na knihy.

„To nebyly hezké slova a kniha je knihovny ne vaše." řekl hlubokým hlasem. Kdyby to byl Jimin tak mu dám pohlavek, jenže ten není tak vysoký.. A za tu dobu určitě takhle nevyrostl.

Chtěl jsem si knihu vzít jenže ruku zvedl do výšky, kde bych zase nedosáhl. Snad si nemyslí, že tady budu skákat a snažit se jí dostat.

„Jeon Jungkook, když si ještě dobře pamatuji. Vyrušoval jste na mojí hodině. " zamumlal a dal ruku dole. Podíval se na knihu a potom ji jen držel.


























Ja nechcem do školy :)))) Ešte sedieť v škole s rúškom ma klepne.. :) vydržím s rúškom, tak hodinu, ale nie od rána a skoro 8 hodin.. :/

Temptation [taekook] Kde žijí příběhy. Začni objevovat