~71~

1.3K 90 32
                                    


Všichni studenti si zapisovali příklad, který jim psal Taehyung na tabuli. Bylo to nové učivo, tak jim řekl, že jim pár příkladů napíše i s výpočtem, oni si je přepíšou a potom si někoho vyvolá kdo bude už normálně počítat.

„Soustřeďte se i na to co vám vysvětluji, ne jen na psaní příkladů. " otočil se na třídu a všiml si Jimina, který se snažil vytáhnout ten papírek z Jungkookovo kapsy na zadku.

Nešlo mu o ten papírek, ale o to jak hmatal na Jungkooka.

„Au~ Co to-..." hodil Taehyung křídu do Jimina, kterou psal. Jimin se nechápavě podíval na Taeho, protože ho trefil do ramene.

Jungkooka ze psaní vyrušila křída, která mu dopadla na sešit.

„Co to děláš?!" naznačil Jungkook pusou. Taehyung se jen vražedně podíval na Jimina a potom na papírek, který mu trčel z kapsy.

„Proč jste do mě hodil křídu?" zeptal se naschvál Jimin a Jungkook ho praštil po zádech. [Well.. Takto do nás hádzala kriedy moja bývalá triedna na základke xDD]

„D-Dávajte pozor!" vyjekl Taehyung nervózně a otočil se zase čelem k tabuli. Začal zase počítat příklad, když ho dokončil, tak se posadil a počkal až si ho každý opíše.

„Co kdyby nám první příklad přišel vypočítat Jungkook?" zeptal i když to otázka nebyla, ale jasný rozkaz.

Jungkook si povzdechl a vzal i tu křídu, kterou hodil do Jimina a začal pomalu počítat.



























Piekla som medovníky, preto je asi o 5 hodín neskôr kapitola xDD. Som úplne potom na kapitolu zabudla :DD. Ešte predtým som zaspala :DD

Temptation [taekook] Kde žijí příběhy. Začni objevovat