~72~

1.3K 95 35
                                    


„Vy si počítejte příklad sami. " řekl celé třídě, která se jen dívala na Jungkooka jak počíta a někteří se dívali jen do blba.

Postavil se a rozešel se k Jungkookovi, který tam zápasil s příkladem. Postavil ze za něj tak, že mu dýchal na krk.

„Rozptyluješ mě." řekl Jungkook potichu jak jen věděl. Byl z něj hodně nervózní.

„Tvůj problém. Já chci jen tohle." zašeptal mu Taehyung do ucha a prsty vešel do Jungkookovo kapsy na zadku.
Jungkook vydechl když ucítil jak se prsty dotýká jeho zadku.

„Co to děláš,.. " promluvil skrz zuby. Taehyung vytáhl papírek, který mu napsal a strčil ho sobě do kapsy. Jemně ještě Jungkookovi zmáčkl zadek, ten povyskočil a koukl se po třídě.

Všichni byli, tak zamyšlení a tak zažraní nad příkladem až si nic nevšimli. Jen Jimin, který je sledoval a při tom vrtěl hlavou. Jungkook si oddechl a otočil se zase na příklad.

„Copak? Je to těžké?" provokoval ho Taehyung. Jungkook si zkousl ret a přísahal, že kdyby teď nebyli ve třídě plné studentů dal by mu to už sežrat.

„Na volné hodině, přijeď ke mně do kabinetu." řekl a vzal si křídu. Jungkooka posunul na stranu a sám se pustil do počítání.

Jungkook se za tu dobu posadil a opsal ten příklad.

„Bylo to vážně nenápadné." zamumlal Jimin. Jungkook ho ignoroval a zapsal si ještě příklady, které jim dal Taehyung jako úkol na doma.
































Snažím sa vymyslieť niečo nové aby sa stále neopakovali scény s hodinou matiky alebo voľnou hodinou. Proste niečo čo už bolo..😀 😀

Temptation [taekook] Kde žijí příběhy. Začni objevovat