SONSUZ REKABET

2.4K 17 5
                                    

Yazar:tgceymn
Kitap tanıtımı:
Üniversitesi'nin en başarılı olan spor akademisi 32 yıldır bir efsaneyi barındırıyor. Peri ve Atmaca'nın sonsuz rekabeti, akademinin birbirine düşman olan kız ve erkek volaybol takımı rüya kupasını kendi takımına kazandırmak için kolları sıvadı. Ezeli düşmanların arkadaş ve sevgili olması yasak!
Hüma son senesinde bir kere bile kazanamadıkları rüya kupasını kendi takımına almak için hazır. 3 yıldır erkek liginde kazanan rakip takımın kaptanı Bulut Eroğlu'nun suratına başarısını çarpmak için zorlu mücadeleyi göze alıyor ama kendini beğenmiş bu yakışıklı adamdan kurtulabilecekmiş gibi görünmüyor.
Atmaca lakabına yakışır şekilde takılan Bulut Eroğlu son yıllarda tek eğlencesi kadın volaybol takımı kaptanı Hüma'ya takılmak. Genç kadına eziyet etmekten hoşlansada aslında içinde yaralara neden olan bir sırrı saklıyor. Ama rüya kupasını kaptıracak değil karşısındaki genç kadın onu etkilemeye başlasa bile.
Hüma Peri lakabını yıllardır hakkını veren büyükleri gibi başarı kazanmak isterken bu yolda engelleri aşmak için arkadaşlarından yardım alacak. Hatta hiç ummadığı dostlukların başlangıcı olacak. Sizi Peri ve Atmaca'nın sonsuz rekabetine, dostluğa, ihanete ve en önemlisi aşka decât ediyoruz.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
WATTPAD KİTAP ÖNERİLERİWhere stories live. Discover now