9.

2.2K 70 9
                                    

Odešla jsem z velké místnosti protože jsme potřebovala na záchod. Když jsem se vrátila tak byl Harry... asi naštvaný.

"co se děje?" zeptala jsem se. "ten Malfoy je fakt zmetek, navážel se do Hermiony a do Rona a pak i do mě!" řekl Harry

"jaký Malfoy?" zeptala jsem se "ten blonďatý tupec ze zmijozelu" řekla Hermiona "Draco Malfoy" podívala jsem se směrem ke zmijozelskému stolu kde seděl zmiňovaný blonďák který se při rozřazování do kolejí koukl hnusně na Harryho. Kulišácky se usmál a já se na něho podívala tak hnusně, že se lekl a radši se otočil

"páni... Kde se to v tobě bere? Na nás si tak milá a na ostatní-" "ano já vím proto jsem měla za celý svůj život jen dva kamarády. Jedna z nich byla Beth a ten druhý byl můj kluk. Teď už vlastně bývalí ale furt jsme kamarádi"

"aha." řekla Hermiona. "ale teď máš nás, a jsme rádi že si na nás taková hodná, protože kdybychom se nebavili, tak bych se tě bála" "jo já taky" řekl Ron "nejste jediní" řekl Harry a já se jen pousmála v duchu nad tím, že ze mě jde strach.

Došli jsme do pokojů. Já ho měla s Hermionou naštěstí. Protože kdybych ho měla s kýmkoliv jiným tak by mě vyhodili z téhle školy, protože jsem tady nikoho jinýho než ty tři nesnesla, protože si o mě a Harrym furt něco šuškali.

U Hermiony jsem si byla stoprocentně jistá že bude jako Beth. Teda asi o něco chytřejší, ale bude jako ona a bude mě chápat. To samé i Harry a možná i Ron i když on je celkem nemehlo takže si myslím že se semnou přestane bavit, protože jsem až moc výbušná když někdo něco pokazí nebo mě nějak naštve.

he is different. Where stories live. Discover now