44.

1.1K 55 0
                                    

"lehněte si na zem a připlazte se ke mě, rychle prosím, slibuju že vám pomůžu" křikla jsem na ně a kupodivu jí všechny poslechli a připlazili se k ní. Začalo tam hořet a dívky to stihli jen tak tak.

Všechny tři jsem vzala a běžela jsem směrem ven. Když v tom se za námi ozvala obrovská rána a já se zastavila a otočila se abych zjistila co to bylo. V zadu něco bouchl a tím pádem se oheň začal rozšiřovat ještě rychleji.

Otočila jsem se zpět na malé děvčátka která se společně se mnou zastavila. Chtěla jsem běžet dál ale najednou vyběhl z pokoje chlapec který byl také nejspíš z prvního ročníku. "holky běžte už tam skoro budete já se o to postarám!" zakřičela jsem na ně a vrátila jsem se pro chlapce.

Upadl k zemi protože se toho kouře hodně nadýchal a tak jsem ho vzala do náruče a běžela jsem s ním ven.

Nemohla jsem dýchat. Byli jsme už venku, položila jsem chlapce na zem a upadla jsem také k zemi. V tu chvíli jsem před sebou viděla jen tmu a slyšela křik ostatních žáků.

Harryho pohled:
Z nebelvírské věže konečně vyběhla Heat i s prvákem v náručí, rozběhla jsem se k ní když ho pokládala na zem, ale najednou se také sesunula k zemi.

"Heather!" zakřičel jsem a pak začali křičet i ostatní.

"Harry odnes toho chlapce na ošetřovnu, my se o Heather postaráme" řekl Hagrid a já jsem vzal chlapce do náruče a šel jsem s ním na odzravovnu.

Hned po té dorazili s Heather. Do očí se mi nahrnuli slzy a rozběhl jsem se k nim.

"bude v pořádku, nebojte, jenom se nadýchala toho kouře, stejně jako ten malý chlapec"

Po chvíli přiběhla i Hermiona s Ronem a také neměli daleko k slzám. Pak přišel dokonce i Draco s Lunou.

"bude v pořádku že ano?" vykřikl Draco

"nebojte se pane Malfoyi, bude v pořádku." viděl jsem jak měl skleněné oči a jak si oddechl.

Přišel jsem k Heat a chytil jsem jí za ruku "jsi hrdinka Heather." v tu chvíli otevřela lehce oči a usmála se. "opravdu?" řekla rozklepaným hlasem.

he is different. Where stories live. Discover now