22.

1.5K 56 6
                                    

Bylo mi zle. I moje psychika na tom nebyla v posledních třech dnech nejlépe. První Harry, pak Draco. Ano ten namyšlený Draco Malfoy který mě nenávidí už od první chvilky mě políbil a Harry který patří do mojí rodiny.

Babičce jsem neměla chuť to říkat a dokonce ani Beth jsem nedala vědět že jsem tady. Jediný koho jsem teď potřebovala vidět, byl Thomas. Nikdy bych si to nemyslela, ale teď? Teď jsem ho potřebovala a ani nevím proč.

Domluvili jsme se na tom že půjdeme spolu v sobotu ven. Bylo hezky, takže jsem si dala kraťasy a černý top, své blonďaté kudrnaté vlasy jsem si svázala do nízkého culíku a šla jsem za ním.

Objala jsem ho. I Po třech letech tady pro mě byl.

Celý den jsme si vykládali o různých věcech, byl jiný a byla s ním hlavně neuvěřitelná sranda. Pak jsem se rozhodla mu to co se stalo říct protože se začalo zatahovat a vypadalo to že bude za chvíli pršet a navíc mi už byla zima.

Když jsem mu to všechno dořekla tak se rozpršelo a my dva jsme tam jen tak stály u prostřed silnice v dešti a on mě silně objal. Věděl totiž že mi je hrozně. Když jsme se od sebe odtrhli tak jsme byli oba dva už zmoklý a měli jsme mokré vlasy.

T: "Heat, na vem si mojí mikinu, vidím že ti je zima."
J: "ale to nemusíš"
T: "nemusím ale chci, a nechej si ji na památku, aby jsi vždy věděla že jsem tady pro tebe."

Viděla jsem v jeho očích smutek, jako kdyby mi chtěl něco říct ale něco mu v tom bránilo. Zádivala jsem se do jeho krásných hnědých očí a on zase do těch mých. Bylo to jako v romantickém filmu.

Oblékla jsem si jeho mikinu a on se na mě usmál a dál jsme se na sebe dívali jako úplní blázni. Pak se ke mě přiblížil a spojil naše rty. Když se od nich oddělil tak odešel a po chvíli se otočil, mávnul na mě a řekl "měj se..."

Začala jsem utíkat domů k babičce s jeho mikinou na sobě a pořád cítila jeho vůni u sebe. Nevím co jsem cítila. Ale nechtěla jsem nic cítit protože to nebylo reálný. On byl z normálního světa a já z kouzelného. Nešlo to.

Vím že se to asi zatím nezdá že je to o Dracovi a o Heather ale ono to příjde:D jen tomu dejte čas;)

he is different. Where stories live. Discover now