İrtihal// I- Kurban'ın Son Çığlığı

738 43 506
                                    


Bölüm 1

KURBANIN SON ÇIĞLIĞI

Julia Stone / Winter On The Weekend



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


***


Nefesim öfkeden kesildi.Sesim acıdan kısıldı. Soğuğun tesir ettiği bedenim kızgınlıkla harlandı.Karın içinde batan ayaklarımın acısını bile hissedemeyecek kadar öfkeliydim. "Senden, seninle ilgili olan her şeyden nefret ediyorum!" sesimi yüksek tutmaya çalışıyordum fakat bağırdığım an gözlerimden yaşlar boşalacaktı.

"O yüzden mi on yıldır benden kurtulamıyorsun."Sözlerinin acısıyla hızla arkamı döndüm. "Benim elimde olsaydı eğer asla sana aşık olmazdım. Sen bu dünyadaki en bencil adamsın."

Bakışlarındaki duygular yer değiştirdi. Alaylı sesi öfkeyle karıştı. "Seni sevmediğim için mi bencilim ben?" Güldüm. Sadece ve sadece güldüm çünkü beni anlamamakta ısrar ediyordu.

"Hayır gerizekalı. Bana arkadaş olarak bile değer vermedin. On yıl boyunca hiç arkadaşın olarak görmedin beni. Oysa ben senin arkadaşlığına bile razıydım." Neyin savaşını veriyordum ya da neyin hesabını? Beni sevmeyen bir adama neyi anlatmaya çalışıyordum. "Saçmalıyorsun. Seni arkadaşım olarak görmeseydim yanımda olamazdın."

Kahkahalara boğulmamak için zor tutuyordum kendimi. "Zaten değildim. Ben kalbinde olmak istemedim Boran. Tek istediğim yanında olmaktı ama sen bunu bile bana çok gördün."

Elimle aramızdaki mesafeyi gösterdim. "Soluduğum şey hava değil senin zehrin!" Güldü. Dudaklarına yayılan tebessümün canımı nasıl yaktığını bilmeden güldü. "Benim yanımda olamayınca annesinin yanında olayım aklına gireyim mi dedin?" Söyledikleriyle yüzüne yediği tokat eş zamanlıydı.

"Seninle asla ama asla evlenmem! Melda Teyze'nin ne istediği umrumda bile değil beni sevmeyen bir adamla evlenmem." Ellerimi tutup kaldırdı. Teması soğuğa inat tenimde alevler yaktı. "Annemin aklına girmeden önce düşünecektin. Tek istediği seninle evlenmem. Ve ben seninle evleneceğim Eylül."

Öfkeyle onu ittim.Tüm gücümle. Dokunuşunda nefret saklıydı. "Seninle tanıştığım güne lanet olsun." Arkamı dönüm umarsızca yol almaya çalıştım. Dizlerime kadar karın içindeydim ve yürümek ciddi anlamda zordu. Gözyaşlarım daha akmadan donmuştu. Saklıkent ilk kez bu denli soğuk ve... Ürkütücüydü.

Serçenin Gözyaşı/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now