KADEHİMİZİ AŞKA KALDIRIYORUZ

772 53 5
                                    


Multimedia : Emre PARS Gizem HAS

KADEHİMİZİ AŞKA KALDIRIYORUZ.

Gizem'den

Her şey, yavaş yavaş gelişiyor demeyi ah ne çok isterdim. Ama  yine hızlandırılmış bir hayatı yaşıyoruz. Hep bir koşuşturmaca, günün ne çabuk bittiğinden yakınmalarla dolu bir ömür geçiriyoruz.

Yeni büyük br parti yapılacağını öğrendiğimde  bir yerlere kaçıp parti bitene kadar ortaya çıkmamayı diledim. Ama bu mümkün değil.  Partinin konusu biziz. Bir  türlü sevemedim bu partileri. Emre bu kadar istekli olmasa kabul etmezdim. Popülerlik , para, saygınlık, fenomenler ,fanlar bunların hepsi benim için önemsiz. Emre için de öyle ama kıramıyor patronunu Anıl Bey'i.

Büyük parti için hazırlıklar sabahtan başladı. Dalgın dalgın etrafı izlerken Emre gelip yanaklarımı sıktı.

"Canım hangi okyanusa daldın. "

-"Biraz daldım abartma "

"Tamam tamam ee hazır mısın? Çıkalım "

-"Nereye gideceğiz? ."

"Suzan'la konuşacağız bizimle konuşmak istiyor."

-"Sanırım meseleyi biliyorum."

"...."

Elimi sıkıca tuttu ve daha önce hiç gitmediğimiz bir mekana doğru ilerledik .

Emre ve bende de gözlük olduğu için kimse bizi rahatsız etmeden yürüdük . Suzan başını ellerinin arasına almış ağlamaklı br şekilde oturuyordu . Kahvesinden de sadece bir yudum almış görünüyordu.

Emre sahte bir öksürükle Suzan'ın dikkatini çekince  Suzan "siz mi geldiniz çocuklar? " dedi.

Cevap vermeden oturduk. Yani şimdi bir espiri yapmak istemedim değil...

"Konuyu ikinizde biliyorsunuz. Bana yardımcı olacaksınız öyle değil mi ? " diye sorunca Emre:yle bakıştık.  Kısa bir sessizlikten sonra Suzan sorusunu yineledi.

Emre :"tamam her zaman yanındayız." deyince ben de ona uydum.  Pınar ile Suzan daha önce karşılaşmışlardı. Onları yeniden bir araya getirmek ve zamanla da bunu ona söylemek gerekiyordu. Suzan' a yardım edecektik.

Emre' yle biraz konuştuktan sonra kalkmaya karar verdik. Suzan bir avukatla konuşacakmış. Emre'yle yine el ele çıktık.

"Akşam söyleyeceğimiz şarkıyı seçtin mi? "

-"Hayır sen seçsene "

Tamam anlamında başını salladı.

Bugün yapılacak olan partinin biletleri satılmış olduğunu öğrenince şaşkınlıkla gülümsedim.

Emre: "bu akşam sana bir sürprizim var. " deyince heycanlandım. Sanırım bir kaç gündür söylemeye çalıştığı ama bir türlü söyleyemediği şeyi söyleyecek. Eh sonunda öğreneceğiz .

Kendi kendime gülümsediğimi farkedince "ne o hoşuma gitti ?" diye muzipçe sordu.

-"yani biraz çok "  deyip güldüm.

Barın önünde durup konuşuyorduk. Gelip geçen bize bakıp fısıldaşıyordu. Bu durumdan rahatsız olunca ne giyeceğimi seçmek için barın kulisine gittim. Üç siyah elbiseden ortadakini seçtim. Giyinip hazırlanırken Suzan yine en büyük yardımcım oldu. Saatler sürdü hazırlanmam ama  sonucu benim bile kendimi tanıyamayacağım bir kız oldu.
Emre beni görünce yine gözleri ışıl ışıl parladı. Birlikte barın kapısına gelip davetlileri selamlarken heyecandan karnım kasılmaya başladı. Acıyla iki büklüm olurken annemi ve babamı gördüm. Annemlerin böyle bir partiye niye davet edildiğini de  hiç anlamadım. Neyse orasını Boş verelim.

GÖRÜNMEZ KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin