AŞK

16.1K 738 30
                                    

Herkese merhaba, canlarım!

nasılsınız iyi misiniz?

Biraz ara verdik ama hepsi sizin için diyormuşum ahajajoqpwpwlwlw

Son üç bölümümüz... bölüm isimleri olacak son üçte...

bölüm şarkısı: shawn mendes, camila cabello, senorita.
*
En baştada dediğim gibi aşk bir büyüdür ve eğer henüz aşık olmadıysanız büyücünüzle tanışmamışsınızdır. Tanışsanız nasıl anlardınız biliyor musunuz? İyi hissederek, tek bir şüphe duygusu hissetmeyerek, onun için bir şeyler yaparak, sizin için bir şeyler yapmasını bekleyerek. Aşk iyisiyle kötüsüyle saf sevgiyle harmanlanan bir duygu, aşkın içerisinde onu heyecanlı tutan bir tutku var.

Kimin doğru, kimin yanlış olduğunu anlamadığınızı biliyorum. Ama aslında seçtiğiniz hayatınıza giren her insanı doğru adam kalıbına sokan bizleriz. Hayatımıza kimi alıyorsak doğru adam o. Çünkü o bize ilk anlarda ve sonrasında doğru olduğunu gösterdi. Ve ondan sonrasında da gelen diğer adamları ona benzetmeye çalışırız çünkü sizin için doğru adam o'ydu. Ve hayatınıza giren kişiyi ona benzetmek istersiniz.

Ailem ile birlikte tekneyle gezmeye gelmiştik. Köy yerinde kahvaltı etmiştik şimdi ise tekneyle bu şahane maviliğin içerisinde yüzüyorduk. Başım Kartal'ın göğsüne yaslıydı. O kadar ailem gibi hissettiriyordu ki, o kadar doğru hissettiriyordu ki.

Annemin gözleri üzerimdeydi ve mutluluğumu gözümden okuyordu sanki. Sağ çaprazımızda Atlas ve Agâh oturuyordu.

"Oyun mu oynasak?"dedi Atlas sıkılmış bir sesle.

"Siz çifte kumruluğu bırakırsanız tabi ki başlarız." dedi annem alayla. Atlas'la birbirimize göz kırpıp ayaklandık. Annemin yanına gidip bir yanağından ben bir yanağından Atlas öptü: "Oy sen kıskandın mı?"dedim annemi öperken.

"Hiç de bile," dedi annem burnunu dikleştirerek.

"Ne oynayalım?" dediğimizde annem aklına bir fikir gelmiş gibi ayaklandı.

"Kartal oğlum sen gitar çalabiliyordun değil mi?" dedi annem, annem Kartal'a oğlum mu dedi! Kartal'ın gözleri şokla açıldı, heyecanla elleri birbirine karıştı. Kekeleyerek cevap verdi: "E-evet." dediğinde Atlas ve Agâh'ın bıyık altından gülüşüyle bende şoktan sıyrılıp hafifçe güldüm ve Kartal'a dirsek attım.

"Korkma çocuğum." dedi annem kahkaha atarak içeri girdiğinde arkasından şaşkınlıkla baktık.

"Kalbime iniyordu lan." dedi Kartal kalbini tutarak. Koşturarak ona sarıldım: "Oy senin kalbin mi titriyordu? Kalbinden öperim." deyip tişörtünün üzerinden göğsünü öptüm.

"Altına ediyordun Kartal." dedi Agâh kahkaha patlatarak.

"Ah Agâh'cım sana çok üzülüyorum, çünkü Yargı ailesine damat olmak... ne bileyim yazık sana." dedi Kartal keyifle gülümseyerek. Agâh'ın renginin atışını saniye saniye izledik.

"Ne olmuş ki Yargı ailesine?" dedi korkuyla.

"Sen hiç googlede aratmadın mı?" dedi saf bi şaşkınlıkla Kartal. Gülmekten yerlere yatacaktım.

"Benim ailem yedi göbek hukukçu." dedi Atlas omuz silkerek.

"E ne var bunda?" dedi Agâh rahatlamış bir şekilde.

"Mesleki deformasyon olarak herkeste şüphe arıyorlar." dedi Atlas omuz silkerek, Agâh yeni algıladığı şeyle yüzü değişti.

"E hadi bir akdeniz akşamı çalalım." diyerek annem yanımıza geldiğinde Agâh'a bakıp duraksadı.

"Ne oldu bu çocuğa?" dedi.

"Temiz hava çarptı."
***
Bölüm sonu!
Çok ama çok tatlılar
feels
Agâh ve Atlas için ne düşünüyorsunuz?
Aile güçtür.

DÖVMECİ || TEXTİNGWhere stories live. Discover now