MEGJELENT A KÖNYVEM!

14.7K 179 58
                                    

Sziasztok!

Megjelent a könyvem, úgyhogy már a könyvesboltokban is meg tudjátok venni, be tudjátok szerezni (Agave Könyvek, Libri, Líra, Alexandra, Bookline, stb.) – én egyébként a ROMANTIKUS vagy a SZÓRAKOZTATÓ IRODALOM résznél találtam meg, de bárkinek bármi tapasztalata van, azt ossza meg velem/velünk. Köszönöm!

Az AGAVE webshopjában 25%-os kedvezménnyel rendelhetitek meg!

Aki határon túli vagy bármi más okból nem tud/nincs lehetősége elmenni és megvenni, annak ajánlom az e-könyv lehetőségét, ugyanúgy megvásárolható (2480 Ft).

Továbbá KÖZZÉ  TETTEM (Wattpad-en) az ELŐSZÓT és az ELSŐ FEJEZETET!!!

Azt szeretném kérni tőletek, hogy aki megszerezte, olvassa vagy már olvasta a könyvet, mindenképp írjon nekem vagy akár a Facebook-csoportba, hogy milyennek találta. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre és a visszajelzéseitekre!! Örülök annak is, ha felöltötök képeket, kedvenc idézeteket akár ide a csoportba, akár instára vagy csak simán nekem privátba. Igazság szerint nagyon izgatott vagyok, de ugyanakkor izgulok is rendesen, szóval tényleg minden visszacsatolásnak, reakciónak örülök!!!

Molyon is jelöljétek/értékeljétek/kommenteljétek a könyvet. Köszönöm!!!

A képen engem láthattok, és bár nem látszik amaszktól, de elárulom, hogy ugyan megszeppent, de boldog arcot vágok. Remélem,minél többetekhez eljut a könyvem, hogy szeretni fogjátok és várjátok majd afolytatást. Köszönöm a türelmeteket és a sok támogatást!!

 Köszönöm a türelmeteket és a sok támogatást!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A vonzás törvényeWhere stories live. Discover now