Neredesin?

3.9K 46 0
                                    

Fotoğraftaki Halime'dir.

Halimenin anlatımından;

O günün üstünden iki gün geçmişti ama bir türlü Ömere ulaşamamıştım.  Hiçbir şey söylemeden kaybolmuştu.  Bu sabah yine uyandım ve yüzümü yıkadım.  Aşağı indim annem henüz uyanmamıştı.  Kahvaltıyı hazırladım ve annemi uyandırmak için odasına gittim . Mışıl mışıl uyuyordu. Yanağına öpücük kondurup uyandırdım.  Gözlerini yavaşça açarak;
- Günaydın kızım erken uyanmışsın bugün.
Anneme sarılarak;
- Evet annecim erken kalktım ve kahvaltıyı hazırladım.  Hadi kalk kahvaltıya gel .

Annem kalkıp banyoya giderken bende masaya oturup çayları doldurdum. Bugün yine Ömerin evine gidip Özge abla ile konuşacaktım . Eğer hala haber yoksa polise gidecektim çünkü bu normal değildi.  Ömer haber vermeden ortadan kaybolacak insan değildi.
Annem gelince kahvaltımızı yaptık. Annem ise gitti okul tatil olduğu için rahattım. Ara sıra annemle bende temizliğe giderdim.  Zaten Emirde onların evine temizliğe gittiğimizde tanımıştı beni . O gün aklıma gelince yine lanet ettim . Ruh hastası o günden beri pesimi bırakmamıştı.

Ömerin anlatımından;

O gün tren garında gözlerim Halimeyi ararken onu Emir pisliğiyle sarılırken gördüm.  Yumruğumu sıkıp onlara yaklaşırken aniden durdum ve geri döndüm. Bu kadar basit olmayacaktı.  Ödetecektim ikisinede benimle oynamak neymiş gösterecektim.  Hemen bir taksiye atlayıp havalimanına gittim ve Istanbul'a ilk uçakla uçtum.  Cebimden kurtardığım  adamın bana verdiği kartı aldım ve onu aradım.  Nerede olduğumu söyledim aradan geçen 15 dakika sonra gelip aldılar beni . Araba 2 katlı bir villanın bahçesinde durdu . Bahçede 15 kadar koruma vardı. Adamları takip ettim ve villanın bahçesine geldim . Kurtardığım adam sandalyede oturmuştu . Beni görünce hemen ayağa kalktı ve elimi sıktı
- Hoşgeldin teklifimi kabul ettiğine çok sevindim . Senin gibi cesur adamlara her zaman ihtiyacım var .Bu arada benim adım Serhat . Abi derler bana sende öyle seslen .
Adamın elini sıkarak;
- Eyvallah abi sağol.

Bugünden sonra tek bir amacım vardı. Oda intikamımı almak . Halime şu hayatta en güvendiğim insandı. O kadar masum bir yüzü vardı ki ona her baktığımda bu dünyanın yaşanılacak bir yer olduğunu hissediyordum.  Bütün dertlerimi unutuyordum . Ama yalan söylemişti beni aldatmıştı ve bunun bedelini ağır ödeyecekti. Bana verilen odaya çıkıp valizimi boşalttım. Bana verilen silâhı da alıp yandaki masanın üstüne bıraktım.  Odadaki banyoya gidip yüzümü yıkadım.  Artık annemleri aramam lazımdı çünkü annem tansiyon hastasıydı ve beni merak ederse tansiyonu yükselebilirdi. 
Telefonu elime alıp açtım.  Annemler 27 kere aramışlardı Halime ise 30 defa . Ismini görünce gülümsedim çünkü aptallığım  aklıma geldi. Annemleri aradım annemin sesi çok telaşlıydı;
- Oğlum nerdesin sen? Çok merak ettik seni. Telefonun neden kapalı senin?
Annemin telaşına gülümseyerek;
- Merak etme anacım. Arkadaşımın yanındayım.  Onun yanında ise başladım.  Sizi ziyarete gelecem.  Ama şu an değil.
Arkadan ablamın sesi geliyordu;
- Ömer ablacım Halimeyi ara seni çok merak etti oda.
Sinirli bir sesle cevap verdim;
- Sakın abla bir daha onun adını anma benim yanımda.  Söyle ona yaptığı her şeyin hesabını verecek. 
Annem konuşmaya devam etti;
- Tamam oğlum sen sıkma canını.  Kal işlerini hallet. Buraya gelirse ben veririm ağzının payını.
Annem söylediklerime memnun olmuştu.  Halimeyi hicbir  zaman sevmemişti.  Annemlerle biraz sohbetten sonra gözlerimi kapatıp yastığa uzandım.  Yapacaklarımı düşündüm . Ondan hem nefret ediyor hem deli gibi seviyordum.  Ama bildiğim bir şey vardı yanacağını bilsemde bu intikamı alacaktım.

Evettt arkadaşlar yeni bir bölüm sonu...
Eğer bölümü begendiyseniz yorum ve oy atarsanız sevinirim..
Bakalım Ömer neler yapacak ???
Iyi bakın kendinize 😊😉

SAYE(İNTİKAM)Where stories live. Discover now