Gözyaşı

2.6K 42 0
                                    

Multimedia Halime

Halime'nin anlatımından;

Sabah çalan alarmın sesiyle uyandım. Bugün annemle birlikte temizliğe gidecektim o yüzden alarm kurup sabah erken uyandım.
Ömer'den yaklaşık bir aydır haber alamamıştım. Birkaç defa evine gitmiştim fakat Suna teyzenin kovmasıyla tekrar eve dönmüştüm.

Emire gelince bu aralar heryerde karşıma çıkıyordu. Takip ettiğini düşünüyorum. Çeşitli tehditler savuruyor ama pek kulak asmıyorum. Kaç gündür ruhsuz bir şekilde evde televizyon izleyip müzik dinliyorum. Saatlerce ağlıyorum, Ömere çok kızıyorum çünkü bana hicbir şey söylemeden çekip gitti.
Yataktan kalkıp yüzümü yıkadım. Gitmek için kıyafetlerimi giydim . Havalar biraz soğuk olduğu için kalın giyinmiştim.

 Havalar biraz soğuk olduğu için kalın giyinmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Halimenin giydiği kıyafet)

Aşağı indim evimiz iki katlıydı. Dedemin babama bıraktığı tek miras bu evdi . Biraz eskiydi ama ben hayatımın en güzel zamanlarını bu evde geçirmiştim.

Ailenin tek çocuğuydum bu yüzden biraz el bebek gül bebek büyümüştüm. Annem kahvaltı yapıyordu. Günaydın deyip bende kahvaltı yapmaya başladım. Annem biraz üzgün gibiydi ;
-

Hayırdır anne ne oldu neden yüzün bu kadar asık?
-Boşver kızım sen kahvaltını yap.
Başımı annemin omzuna bırakıp;
-Hadi söyle annecim ne oldu suratın neden böyle asık
Annem gözyaşlarını tutamayarak ;
-Baban çok yoruluyor kızım biliyorsun tansiyon hastası. Dün bayılmış çok çalışmaktan.
Onunla birlikte bende ağladım;
- Merak etme anne bende çalışırım. Birlikte kalkarız bunun altından.
Annem gözyaşlarını silip saçlarımı okşadı;
-Hayır Halime sen okuyacaksın meslek sahibi olacaksın. Zaten benimle bazen gelip yoruluyorsun. Bu konuyu burada kapatıyoruz.

Annemle kahvaltımızı yapıp dışarı çıktık. Temizlik yapacağım evin önüne geldiğimde kısa bir şok yaşadım. Bu Emir'in eviydi ve ben bunu bilseydim kesinlikle gelmezdim. Ama yapacak bir şey yoktu. El mecbur eve girdik. Emir'in babasının Ankarada otelleri vardı. Villanın yanında çalışanların olduğu müştemilat vardı . Oraya gidip eşyalarımızı bıraktık. Daha sonra eve gidip hizmetlilerin gösterdiği yerleri temizlemeye başladık.

Biz temizlik yaparken bir hizmetli yanıma gelip;
-Küçük hanım isterseniz anneniz burayı yaparken sizde üst kattaki odalardan devam edin.

Kafamı sallayıp hizmetliyi takip ettim. Temizleyeceğim odanın kapısını gösterip gitti. Bende kapıyı açıp içeri girdim ama karşımda bir adet Emir görmeyi beklemiyordum. Yatağa üstü çıplak şekilde uzanmış bana gülümsüyordu. Çıkmak için arkamı döndüğümde konuşmaya başladı;

- Eğer o kapıdan çıkarsan Halime annenin ve babanın bu şehirde iş bulmalarını engellerim . Babanın dün işte bayıldığını duydum. Ya işten kovulursa kalbi dayanır mı?

Gözyaşlarım istemsizce akmaya başlamıştı. Bu adamın karşısında ağlamaktan nefret ediyordum. Arkamı döndüm ve onunla gözgöze gelmemek için başımı yere eğdim. Derin bir nefes aldığını duydum;

-Güzel bende öyle düşünmüştüm. Hadi şimdi işini yapamaya devam et.

Etrafta kıyafetleri vardı onları toplamaya başladım. Ben bunları yaparken gözleri üzerimdeydi. Kıyafetlerini katlayıp dolabına yerleştirdim. Tabi birkaç dolabı açıp önce kıyafet yerlerini aradım. Etrafı topladım sıra yatağına gelmişti. Hafif kafamı kaldırıp ona baktım. Gülümseyerek;

-Yatağı mı topalamak istiyorsun? dedi.

Kafamı yukarı aşağı sallayarak onayladım.
Yataktan kalktı ve yanıma geldi . Kafamı sağa çevirdim yüzyüze gelmemek için. Boyu uzun olduğu için eğildi;
-Çok yakında bu yatağı her gün sen toplayacaksın. Çünkü sende bu yatakta yatacaksın.

Alnımı öpüp geri çekildi ve dolaptan bir kazak çıkarıp giydi. Odadan çıkmadan önce uzaktan bir öpücük atıp odadan çıktı. Sessizce akan gözyaşlarımdan sonra hıçkırarak ağlamaya başlamıştım. Annem duymasın diye ağzımı kapattım ve yatağı toplayıp odadan çıktım .

Ömerin anlatımından;

Bir ay içinde bütün herkes öğrenmişti beni. Yanı mafya lideri olmuştum. İşi iyice öğrenmiştim. Güç elimdeydi ve artık hicbir engel kalmamıştı. Halimeyi takip ettiriyordum. Bugün Emir denen şerefsizin evine gittiğini öğrendim.
Ilk önce o Emiri mahvedecektim. Babasının iflasa sürüklenmesini sağlayacaktım. Birkaç tanıdık adam devreye sokup sahte belgeler imzalatmıştım . Babasının ne kadar parayı sevdiğini biliyordum.Zengin olacağını sanıyordu fakat felakete doğru sürüklendiğinden bir haberdi.

Halimeye gelirsek dün babasının işi çok zor olduğu için bayıldığını duydum .Bu benim için bir fırsattı babasına olan sevgisini biliyordum. Onun canını şu hayatta en çok ailesi yakabilirdi. Bende onları kullanıp kendime mahkum edecektim onu. Babası için bir şoförlük teklifi yapacaktım ve kacak işlerimi onunla yapacaktım.

Daha sonra bir şikayetle hapse attırabilecektim. Tabi suçsuz olduğunu da yalnız ben kanıtlayabilecektim. Herşey hazırdı. Elimde Halimenin fotoğrafı vardı ellerimle fotoğrafı buruşturdum. Ona olan bütün hıncımı fotoğraftan çıkardım. Artık onun için herşey bitecekti. Sadece benden yardım isteyecekti sadece bana sığınmak zorunda kalacaktı ve ben bütün umutlarını büyük bir zevkle yıkacaktım.

Evetttt yeni bölüm sonu .Gelecek bölümde Emir karakterini paylaşacam arkadaşlar.
Ben bu kadar emek verip yazıyorum lütfen sizde oyyyy verinnnnn....
Seviliyorsunuz🙏😉😍

SAYE(İNTİKAM)Where stories live. Discover now