nowhere to run

646 94 45
                                    

Uzun zaman sonra selam. Beklettiysem özür dilerim😔😣🤕. Gecenin 3'ünde yazdım bu yüzden pek bir beklentiniz olmasın. İyi okumalar.

O günden sonra Tadashi parka hiç gitmemişti. Kei ise Tadashi'nin tam tersine her gün parka gidip annesi çağırana dek Tadashi'yi beklemişti.

Tadashiyle arkadaş olalı 2 gün bile olmamışken her şeyi mahvetmişti. Arkadaşlarına kaba davranan biri değildi. O günkü bir istisnaydı.

Kei her zaman yaptığı gibi yine parka gitmişti. Tadashi ile tanıştıkları banka oturdu. Elindeki abisinin ona aldığı voleybol topunu sımsıkı tutuyordu. Bir ihtimal Tadashi gelir de voleybol oynarlar diye bekliyordu. Yine gelmemişti.

Hava kararmaya başlarken Kei banktan kalktı. Tadashi'nin evinin nerede olduğunu bilmiyordu. Yine de çevresindeki binalara göz attı. Onu izleyen birileri olduğunu fark etmemişti. Henüz.

Bakışları bir apartmanın camına geldiğinde bir anda Tadashi'yi görmüştü. Belki de hayal görüyordu. Çünkü onu gördükten sonra bir anda kaybolmuştu.

Tadashi gerçekten onu izliyordu. Bir anda göz göze geldikleri için panikleyip eğilmişti.

Kei'nin gidip gitmediğine bakmak için kafasını görünmeyecek bir şekilde yukarı kaldırmaya çalıştı. Gittiğini fark ettiğinde nefesini verdi.

Ne zamana kadar böyle sürecekti hiçbir fikri yoktu. Ondan kaçmayı bırakmalıydı fakat Tadashi nedensizce onunla yüzleşmek istemiyordu.

Yarın yanına gitmeyi planlamıştı. Belki giderken çikolata da götürürdü. Mutlu bir şekilde odasından çıkıp aşağı indi. Mutfağın aralık olan kapısından içeri girdiğinde annesini bulamamıştı.

Salonda olduğunu düşünerek oraya yönlendiğinde salonun boş olduğunu fark etmişti. Son olarak annesi ve babasının odasını kontrol etmek kalıyordu.

Temkinli adımlarla üst kattaki odaya yürüdü. Kapının kulpu yüksek olsa da bir şekilde açmayı başardığında adımlarını yatağa yönlendirdi.

Annesi uyuyordu. Yorulmuş olmalı diye düşündü. Yanına yatmak için yatağa çıkmaya çalıştı. Çıkamayacağını düşünüyordu. Ki öyle de olmuştu.

Odanın köşesindeki tabureyi yatağa yasladıktan sonra tabureye çıktı. Oradan da yatağa atladığında yumuşak yatakla bedeninin gevşediğini hissetmişti.

Annesinin yanına ilerleyip kafasını annesinin göğsüne yasladı. Bir süre sonra o da annesi gibi uyuyakalmıştı.

smells like teen spirit : tsukkiyamaNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ