12.První koncert

167 6 0
                                    

,,Je to tady pěkný. Moc."řekla jsem, když náš autobus vyjel a já se porozhlédla v prvním patře autobusu. Má celkem dvě patra, v prvním je malá kuchyňka a něco jako obývák zkřížený s hernou a ve druhém jsou naše postele a koupelna.

,,Pojď, ukážu ti, kam si nahoře můžeš dát věci ."naznačil mi Niall, abych ho následovala a mezitím, co jsem si na záda dávala batoh a kytaru mi vzal kufr. Kluci se mezitím už rozvalili v autobuse jako doma. I když je pravda, že po celou dobu evropské části turné to tady bude náš domov.
,,Tak tady budeš spát ."řekl a ukázal na jednu z postelí, jakmile jsme po schodech vyšli nahoru. Byly tam celkem tři dvojpatrové postele, dvě po jedné straně autobusu a jedna na druhé. Moje od tohoto okamžiku byla jedna spodní, na straně, kde byly dvě palandy. Niall mi vysvětlil, že naproti mně bude spát on, nad kterým má postel Zayn a nade mnou Harry, který má vždy hodně věcí, které si dřív odkládal na mojí postel, ale to mu letos už neprojde.
,,Moc díky."poděkovala jsem a Niall mě nechal, abych si vybalila, což jsem následně provedla. Po tom, co jsem si převlékla džíny, místo kterých si vzala tepláky, jsem vyndala z batohu krabičku se sušenkami a sešla dolů za klukama na "poradu". Prakticky mi jenom měli říct, jak dnešní den bude probíhat.

,,Tak jsem tady."oznámila jsem jim, jakmile jsem přišla. Liam s Louisem a Zaynem právě hráli cosi na Xboxu a Harry s Niallem jim fandili a snažili se to komentovat. V moment, kdy ten Xbox vypínali, aby mě zasvětili do toho určitě komplikovaného plánu jsem položila sušenky na stůl a sedla si do sedacího pytle, který byl daný pod televizí.
,,Aaaa, výborně jídlo, to si zdovolením vezmu, ještě jsem nesnídal." natáhl se Niall pro krabičku.
,,Jenom tě upozorním, že je dělala moje ségra, takže je možný, že nebudou tak dobrý jako moje."ušklíbla jsem se.,,Ale teď už povídejte."
,,No, tak teďka pojedeme nějaký čtyři hoďky do Liverpoolu, kam bychom měli dorazit někdy po dvanáctý. "začal vysvětlovat Liam.,,Potom dojedeme do arény, kde budeme zkoušet a tak a večer v sedm začne show."
,,No a to je vlastně celý." zakončil to Harry. Osobně jsem čekala, že když je to světové turné, tak to bude trochu komplikovanější.
,,Jo, pokud budeš chtít, můžeme se v aréně projet třeba v golfových vozících nebo si zahrát na schovku....ne počkat to ne, už fakt nechci hledat Zayna třičtvrtě hodiny...ale i tak se tam dá dělat spousta báječných věcí."usmál se Louis, který už se asi viděl v tom golfovým vozíku.

Cesta probíhala v poklidu, naštěstí jsme neuvízli v žádné koloně. Za tu dobu, jsme si zahráli na Xboxu nějakou hru, kterou si do teď nepamatuju jak se jmenuje, snědli sušenky, o čemž jsem dala hlášení Heather, já si stihla přečíst návod k troubě (jo, opravdu tam byla a s těma perníčkama to Niall myslel vážně), natočili pár storieček na Instagram, zjistili jsme, že nám v autobuse chybí čaj a záchod splachuje ( prý se jim už stalo, že nesplachoval).

Po čtyřech hodinách jsme nakonec přijeli k aréně, která byla o dost větší než jsem si myslela. Hned jsme vyběhli z autobusu, před arénou se ještě vyfotili (já fotku poslala rodině a Jas) a šli se do arény podívat. V první řadě jsme si dali nějaký věci do šatny, pak šli najít záchody a kluci mně ukázali, kde jaká místnost je a co se v ní děje a nakonec se najedli.

Po celé obhlídce nadešel čas zkoušky. Já jsem se tedy seznámila s kapelou a začali jsme zkoušet. Musím říct, že to byla opravdu zábava a bylo hustý vidět, že při show budou například takové ty kouře nebo, že kluci přifrčí na pódium na takových těch vyskakovacích plošinách ze spodu zákulisí (ne, fakt nevím, jak to popsat).

Jakmile si kluci po zkoušce ještě vyzkoušeli oblečení, ve kterém budou večer vystupovat jsme měli už celé odpoledne (čtěte necelé tři hodiny) volné.

,,Cass, nastup si!"zavolal na mě Loui, který ke mně právě přijížděl v golfovém vozíku, vedle kterého jeli ve druhém Liam s Niallem, kteří vezli na korbě Zayna. Harry, kterému zřejmě ujeli se je snažil dohonit. Jakmile se Louis přiblížil víc ke mně zpomalil, abych si mohla nastoupit, což jsem se smíchem udělala.
,,Jedeeem!"zavolala jsem a Louis se rychle rozjel.
,,Tak co, jaký je to jet poprvé v golfovým vozíku?"zavolal na mě Liam během řízení toho druhého.
,,Skvělý! Příště budu řídit!"zavolala jsem v odpověď.,,A proč, že to vlastně ujíždíme před Harrym?"zaptala jsem se.
,,Prostě jen tak."zasmál se z korby Zayn.

Over againKde žijí příběhy. Začni objevovat