21.Stanování ve Švédsku

128 5 0
                                    

Když jsem se ráno probudila, vzhůru už byli Zayn, Liam a Louis. Po chvilce se probudili i Niall s Harrym.Potom, co jsme se převlékli, nasnídali a vyčistili si zuby jsme si konečně začali připravovat věci. Já teda před tím ještě rychle přelakovala kytaru, kterou jsem včera večer pokreslila, ale pak už jsem si šla sbalit. Liam se Zaynem od někud vytáhli spacáky, stany, rozkládací židle a karimatky, já nahromadila všechno jídlo a pití, který si s sebou vezmeme, Niall s Harrym přinesli z mně neznámého místa nůž a sekeru (na dřevo) a Louis jen tak stál a dělal, že to celý organizuje, což ve skutečnosti samozřejmě nebyla pravda.

,,Cass? Mohl bych si prosím půjčit tvoji kytaru? Jako tu normální ,já ji tady nemám, ale ty jo. Chtěl bych ji vzít s sebou."objal mě zezadu Niall, když jsem kontrolovala, jestli jsem si nezapomněla vzít moji nejteplejší mikinu.
,,Jasně, že si ji můžeš půjčit."políbila jsem ho.
,,Moc díky, jsi nejlepší."vydal se pro kytaru a já dokontrolovala věci a zjistila, že asi všechno mám.

,,Máme všechno?"zeptala jsem se, když jsme si rozebírali, kdo co ponese.
,,Já myslím, že jo."odpověděl mi Liam. Věci jsme si tedy dorozebrali a vyšli z autobusu směr zastávka MHDčka, protože Louis vymyslel, že bychom se tam mohli nějak dopravit a potom dojít sami, pro ještě větší zapálení do výletu. Nám ostatním se to moc nezdálo, ale nakonec nás nějak překecal.

,,Tak jsme v lese. A teď mi jako řekněte, kde se chcete usídlit."vyzvala jsem je jakmile jsme došli do lesa.
,,Nevíme, prostě půjdeme a když narazíme na nějaký dobrý místo, tak se tam usadíme."pokrčil rameny Louis a my tedy pokračovali dál.
,,Hele tam to vypadá dobře."ozval se asi po dvaceti minutách pochodu Liam a ukázal někam před sebe.
,,Jo, tady je to dobrý. Tady bychom mohli udělat oheň a tady by mohly být stany."řekl Niall, když jsme přišli na místo. Všichni jsme souhlasili, a tak jsme věci hodili na zem a rozhodli se, že půjdeme něco dělat.
,,Dáme závod ve stavění stanů? Já s Cass a Harrym, proti tobě Loui, Zaynovi a Liamovi."napadlo Nialla.
,,Klidně, jenom se zeptám. Umí tady někdo vás postavit stan? Protože já třeba vůbec netuším, jak se to dělá."
,,Uvidíme."odpověděl mi Zayn, který si už asi rozmýšlel, jak to postaví.
,,Tak jo, tři, dva, jedna, TEĎ!"odstartoval Harry a oba týmy se pustily do práce.
,,Proč jsou ty návody jenom ve švédštině?"ozval se Liam jakmile našel návod.
,,Návod nepotřebuješ Liame."odpověděl mu Harry.

,,Počkej, Naille, ty to chyť tam, ne tam ne, tam vedle a ty Cass - ty nás natáčíš?"rozdával pokyny našemu týmu Harry a já uznala, že se při tom klukům radši nebudu pléct a místo toho jsem vzala do ruky mobil a začala je natáčet.
,,Jo, stejně se vám při tom jenom pletu."řekla jsem a pohlédla na vedlejší tým, kde to Louis se Zaynem už očividně vzdali, a tak od nich stavěl jenom Liam. Louis si seděl hezky v jedné z rozkládacích židlí a koukal se na všechny a Zayn tam okukoval nějaký klády na oheň.

,,Mám to!"zavolal o chvilku později Liam.
,,Cože? Už?"nevěřil Niall ,ale Liamův stan opravdu stál. Bylo celkem vtipný, že to nakonec stavěl sám proti Harrymu a Niallovi a stejně vyhrál. Nakonec jsme nějak společnými silami postavily i ty ostatní a šli hledat dřevo na oheň, což nebylo tak složitý, protože nějaký popadaný větve byly pár metrů od nás. Nakonec se stejně kluci rozhodli, že přinesou i něco většího a tak se vydali do lesa hledat.Já jsem zůstala u stanů a i přes usilovné přemlouvání Nialla, aby s nima šel stejně zůstal se mnou. Já ho vážně miluju.

,,Už to nesem!"ozvalo se po nějaké době z lesa kousek od nás a v zápětí se objevili kluci s obrovskou kládou.
,,Tak to vám moc děkuju!"kluci pustili kus dřeva na zem až na Louise, který ji momentálně držel sám. Nakonec ji taky pustil a Liam s Niallem se rozhodli, že dřevo rozsekají na menší kusy.
,,Nialle, buď prosímtě opatrnej."strachovala jsem se, když vzal Niall do ruky sekeru, kterou si přinesl.
,,Neboj se, budu opatrnej."dal mi pusu na tvář a pustil se do sekání. Naštěstí se nic nestalo a my začali řešit otázku ohně. Během toho, co kluci sekali jsem s ostatníma přinesla nějaký kameny, abychom ohraničili ohniště, kde bude moc být oheň.

Over againWhere stories live. Discover now