19. část

630 50 4
                                    

Panebože panebože panebože!!!!!!! To si snad děláte srandu?!?!?! Jeden den se tady neukážu a zjistím, že už mám přes 50 votes?!?!?! Děkuji vám moc!!!

Potom, co Wein dopovídala, jsem málem omdlel. Kay je teda takovej zmetek... Zaťal jsem ruce v pěst, ale zůstal sedět v klidu. Nikdo na mě nesměl nic poznat.

"Jsi v pořádku?" zeptala se vedle mě Wein. Otočil jsem se na ni, ale když jsem se tam otočil, krve by se mě nedořezal. Za ní stál Kay!

Lapal jsem po dechu. Doufám, že nic z toho neslyšel.

"Ale ale, co tady vy dva děláte?" zeptal se s jasným pobavením v hlase.

"Do toho ti nic není," odsekl jsem s chladem v očích. Na Wein jsem se podíval výrazem Nic-neříkej-nechej-bavit-se-kluky. Nic nenamítala, jen ulehčeně vydechla.

"Takže nějaká tajná muchlovačka?" rozesmál se škodolibě a těkal pohledem mezi mnou a Wein.

Teď už jsem se neudržel a ruku, pořád zaťatou v pěst, jsem vypálil proti němu. On však lehce uhnul a svou ruku mi dvakrát větší silou vypálil do obličeje. Zaklopýtnul jsem několik kroků dozadu a když jsem se chystal udělat ještě jeden, šlápl jsem do prázdna. Byl jsem na kraji střechy!

"Skoč!" naznačila Wein bezhlasně rty a očima ukázala na propast pod námi. To si snad dělá srandu, ne?

Pochybovačně jsem na ní pohlédl, ale když nasadila svůj triumfální výraz, pochopil jsem, co chce dělat. Otočil jsem se a skočil šipku dolů na asfalt, ale dva metry nad zamí jsem to vybral a roztáhl svá křidla.

„Co to děláš vole?" podivil se Kay, když mě viděl znovu letět rovně.

„Letá," špitla Wein a tím pádem upoutala Kayou pozornost. Ten se k ní hbitě otočil a a chystal se jí dát facku. Strefil se přímo do tváře.

„Wein! Skoč!" vykřikl jsem. Kay už se napřahoval k další ráně, Wein se otočila a podle mého vzoru skočila ze střechy.

Yes, další napínavý konec! Vím, že to je krátké, ale musím pořád vidět aše reakce! ♥ To je pro tebe, Lucí :)

Temný anděl (book 1)Where stories live. Discover now