45

1.6K 188 76
                                    

jeongguk: uyan
uyan
uyan
uyanman
gerekiyor
UYAN
UYAN
U
Y
A
N
kış uykusunda mısın amına koyim
UYANSANA LAN
(05.11)

taehyung: geçerli bir sebebin yoksa yemin ederim telefonunu götüne sokarım
(05.12)

jeongguk: günaydın sevgilim 😇😚💗💘💞💕💓

taehyung: gün aymadı
deli misim sen
GÜN AYMADI

jeongguk: HARİKA
o zaman bunu izleyebiliriz!!!!!

taehyung: lütfen
bak lütfen diyorum
ne istediğini TEK seferde söyle

jeongguk: güneş gökyüzüne yükselirken
benimle birlikte olmanı istiyorum

görüldü

jeongguk: seni bir yere götüreceğim
iki kutu 7up, sen ve ben

görüldü

jeongguk: nereden öğrendiğimi sorma
7up'ın favori içeceğin olduğunu bilmek beni kahretti ve bulana kadar canım çıktı ama hallettim
bu yüzden kaldır kıçını
kapının önündeyim

görüldü

***

Jeongguk, arabasını durdurduğunda bir tepenin üzerine çıkmışlardı. Saatler önce kararan havanın rengi yavaş yavaş dönüyordu ve Taehyung pek ayılmış sayılmazdı. Üzerindeki gri eşofman takımı kırış kırıştı ve yol boyunca Jeongguk'un dönüp dönüp bakmasından anlayacağı kadarıyla yüzünde bir yerlerde bulunan yastık izi henüz kaybolmamıştı. Bal rengindeki saçları hiç farkında olmadığı kadar uzamıştı ve Jeongguk onu beklerken düzeltmek için fırsatı bile olmamıştı. Dakikalar öncesine dair sadece acele ettiğini ve ses çıkartmamaya çalıştığını hatırlıyordu, iyi görünmek için vakti yoktu.

Şimdi ise Jeongguk'un arabasının kaputunda oturuyorlardı, ellerinde kırmızı fincanlar vardı ve içleri 7up ile doluydu. Taehyung'un favori içeceği. Dudakları gülümsemek için kıvrılırken kaşları çatıldı ve fincanını dudaklarına kaldırdı. Yaptığı şey hoştu. Ne kadar öyle değilmiş gibi davransa da Jeongguk'un kendisi için bir şeyler yapıyor olması hoştu. Bir başkası yapsa kendisini bu kadar memnun eder miydi bilmiyordu.

Başını çevirip Jeongguk'a baktı, fincanı iki eliyle tuttuğunu ve burnunu gizlice kırıştırdığını gördü. İçeçekten hoşlanmamıştı, tahminleri üzerine ekşi falan gelmiş olmalıydı.

"Kendin için başka bir şey getirmeliydin," dedi Taehyung dingin bir tavırla. Sözleriyle Jeongguk kendisine baktığında gözlerini ondan çekmedi.

"Bunu ilk kez içmiyorum ama son hatırladığımda bu kadar kötü değildi." Mızmız bir tonla söylediğinde Taehyung gülümsedi ve gözlerini Jeongguk'un yüzünde gezdirdi. Onun mor halkalarını gördü, gözlerine çektiği varla yok arası kalemi ve belli belirsiz lekelerini. İçtiği içecek nedeniyle dudakları parlasa da onların çatladığını anlamamak mümkün değildi. Elmacık kemiğinin üzerinde dinlenen yara izi ve onunda üzerine düşmüş kirpik dikkatini çekti. Jeongguk'un yüzüne yaklaştı ve artık bir parçası olmayan kirpiğe doğru üfledi. Kirpik uçup gitti ama Taehyung çekilmedi. Onun gözlerine baktığında yıldızları gördü ve Jeongguk'un birbirine kenetlediği dudaklarının üzerine dudaklarını bastırdı.

"Kötü değil," dedi ve öpücüğün etkisiyle aralanmış dudaklardan birini kendi dudakları arasına sıkıştırıp emdi. 7up dudaklarından akıyormuş gibiydi. Geri çekildi ve eski konumuna dönerken "Hiç bu kadar iyi olmamıştı." dedi.

i'm a bad liar (believe me, this one time)Where stories live. Discover now