2. Poglavje

142 3 3
                                    

Ne morem verjeti, da stojim v Petki oblečena v kratko usnjeno krilo. Občutek imam kot, da so vsi pogledi v lokalu uprti vame. Nela me je prepričala, da sem oblekla majico z globokim dekoltejem. Rekla mi je, da svoje atribute preveč skrivam. Verjetno so bile prsi edini del telesa na katerega sem bila ponosna.

Sedle sva se za majhno mizo blizu odra. DJ je bil tam in vrtel glasbo. Lokal se je počasi začel polniti.

"Še vedno ne morem verjeti, da si se končno uprla gospodu cepcu."

Za njo je David gospod cepec odkar sva se razšla. Preden bi ji lahko odgovorila nama je natakarica prinesla gin tonika.

"No, danes bova proslavile tvoj upor in začetek razduzdane Mie."

Od šoka nad njenimi besedami se mi zaleti. Hitro pogledam okoli sebi, če bi slučajno kdo slišal njene besede.

" A, si čisto zmešana! Kaj, če te kdo sliši?"

Bog ne daj, da me začnejo ljudje tako klicati, Kristina bi me nemudoma odpustila!
Malce skesano me pogleda in naredi požirek pijače. Tudi sama jo poskusim. Čakam na njen odziv.

" Veš, včasih me ubija življenje v tako majhnem kraju. Vedno moraš paziti na besede. In vsi vedo vse o vseh."

Vidim obup v njenih očeh. Nikoli si nisem mislila, da jo življenje v našem majhnem kraju tako duši. Včasih ji zavidam njeno življenje. Je lepa, postavna, zabavna, dela v podjetju staršev, ki se ukvarjajo z avtoprevozništvom, nikoli jo ni rabilo skrbeti glede denarja, moški jo vedno obletavajo.

"Ampak, dosti jamranja za danes. Danes ti morava dobiti moškega, ki te bo odpeljal s seboj domov in ti celo noč povzročal nore orgazme."

Skoraj sem se zvrnila s stola, ko sem poslušala kaj je ravnokar prišlo iz njenih ust. Zopet sem pogledala okrog sebe, če je slučajno v bližini kdo, ki naju pozna. K sreči nisem opazila nikogar.

" Ne vem, če so te avanture za eno noč zame. Nikakor si ne znam predstavljati, da bi odšla v posteljo s popolnim neznancem."

V želodcu me je kar stisnilo ob misli na to. Sploh, ker ne bi prenesla še enega moškega, ki bi bil nezadovoljen z menoj v postelji. Ali, da bi potešil samo svoje potrebe name pa pozabil.

" Mia, dobro me poslušaj. Samska si, ženska v najboljših letih. To, da si kdaj privoščiš seks za eno noč še ne pomeni, da si postala kurba."

Okej, Nela je danes čisto podivjala s svojimi izjavami. Čisto nedolžno me je pogledala.

" Plus tega to še ne pomeni, da greš kar s prvim moškim, ki ti prekriža pot. Med vama mora biti vsaj malo kemije, preskočiti mora par isker. "

Njene besede so se zasidrale v moji glavi. Verjela sem ji saj je govorila iz svojih izkušenj. Nekajkrat v teh letih sem jo videla oditi domov z neznanci. Vedno, ko sem jo naslednji dan zasliševala o podrobnostih ni nikoli obžalovala svojih dejanj.

" Raje se zabavajva in ne čuti pritiska, da moraš ravno nocoj postati razduzdana Mia."

Začele sva se smejati. Kmalu sva naročili novo rudno pijače. Lokal je bil že skoraj poln. Srečo sva imeli, da sva dobili tako dobro mizo. Po dveh pijačah sem že začela čutiti učinke alkohola. Na žalost ga nisem potrebovala veliko, da bi bila okajena. Nela me je potegnila na plesišče kjer je bilo že kar nekaj plesalcev. Zdelo se mi je, da že celo večnost pleševa. Postala sem žejna zato sva se vrnila do svoje mize. Komaj sva se usedle že je k nama pristopil čeden moški.

"Pozdravljeni, se vama lahko za kratek čas pridružim?"

Postala sem živčna. Nela pa je bila navdušena in se je že zapletla v pogovor. Opazila sem, da je skušala njegovo pozornost preusmeriti name. A on je imel oči samo zanjo. Le kdo bi mu zameril. Bila je res čudovita. Spila sem pijačo, ki nama jo je častil, vstala sem se in vzela torbico. Neli sem nakazala, da grem na stranišče. Ni bila videti zadovoljna, a nisem čakala na njen odgovor.
Ko sem odhajala iz stranišča sem videla, da je moški še kar z Nelo. Ni mi bilo do tega, da bi ju poslušala. Odločila sem se, da grem za točilni pult in si privoščim koktelj, ki sem ga prej videla na brošuri za najino mizo.
Izbrala sem prostor čisto v kotu pulta k sreči je bil stol prazen. Poleg mene je sedela ženska z moškim, ki sta bila čisto zatopljena drug v drugega. Natakarju sem povedala svoje naročilo in ga čisto prevzeta opazovala kako pripravlja moj koktelj. Tako sem bila zatopljena v pripravo, da nisem opazila kako sta moški in ženska poleg mene odšla in se je na njuno mesto usedel nekdo drug.
Kmalu je do mene priplaval čudovit moški vonj. Pogledala sem na desno poleg sebe in videla neznanega moškega, ki se je igral s kozarcem žganja in bil videti čisto v svojem svetu.
Moje telo se je nagonsko odzvalo nanj. Ljubi bog, bil je eden tistih moški, ki niso potrebovali popolnega obraza, da bi te pritegnili.
Imel je kratko postrižene temne lase, nekaj dni staro brado. Od strani nisem mogla točno določiti potez njegovega obraza. Pogled sem spustila nižje, na sebi je imel črno majico s kratkimi rokavi in temne kavbojke. Videti je bil dobro grajen. Izpod levega rokava se mu je po roki do komolca vil tatu v obliki repa. Videti je bil kot zmajev rep. Zanimalo me je do kje sega preostanek tatuja in kako izgleda. Moje misli je prekinil natakar, ki je pred menoj odložil koktajl.

"Izvoli. Upam, da ti bo všeč."

Pomežiknil mi je in se mi rahlo nasmehnil. Je možno, da se je spogledoval z menoj? Potem pa je njegov pogled zašel na moje oprsje.

"Lepo."

Je rekel in mi znova namenil nasmeh. Preden bi lahko karkoli rekla se je že obrnil k naslednjemu gostu, ki je čakal na pijačo pri šanku.
Nasmehnila sem se. Mogoče pa le nisem brezupen primer pri osvajanju moškega za eno noč.
Začela sem srkati koktejl, ki je bil naravnost božanski. Zagotovo ni bil moj zadnji nocoj. Ravno sem hotela že drugič odpiti, ko sem dobila občutek, da me nekdo opazuje. Najprej sem pogledala neznanca na svoji desni.
Gledal je naravnost vame. Že drugič v tem večeru sem skoraj zdrsnila z stola. Pišuka je bil vroč. Ni bil izklesan lepotec. Bil je robato čeden. Iz njegovega pogleda nisem mogla ničesar razbrati. Ker sem zaradi natakarjevega spogledovanja in učinkov alkohola bila kar dobre volje in bolj zgovorna sem si ga drznila ogovoriti.

"Živjo."

Nestrpno sem čakala na njegov odziv. Vedela sem, da nimam nobenih možnosti pri njem. Pa vendar bi mi par besed z moškim kot je on vlilo nekaj samozavesti in nujno potrebno spodbudo pri ustvarjanju razduzdane Mie.

"Zdravo."

Je bilo vse kar mi je rekel. Zvok njegovega globokega glasu je po mojem telesu poslal nešteto mravljincev. Nato se je z obema rokama naslonil na šank ter gledal v kozarec pred seboj. Šele tedaj sem opazila kako so se ob tem napele mišice na njegovih rokah. Presneto, pa ne da ima mišice. Postalo mi je vroče. Morala sem se zamotiti. Začela sem piti in presenečeno spoznala, da sem spraznila kozarec. Mogoče bi morala tvegati in ga zaplesti v krajši pogovor. To bi bila zmaga večera zame. Ozrla sem se nazaj in s pogledom poiskala najino mizo. Nela je mimo moškega, ki je še vedno bil ob njej gledala k meni. Z roko je nakazala na vročega tipa ob meni in mi z obema rokama pokazala palce v zrak. Potem je vzela v roke telefon in vedela sem, da bom kmalu dobila sporočilo. Iz torbice sem izbrskala svoj telefon in počakala. Kmalu je prišlo njeno sporočilo.

Nela: Potegni majico še malce nižje, krilo še malo višje in razduzdana Mia naj navali na vročega bajkerja zraven sebe.

To me je nasmejalo. No, z njenim opisom se moram kar strinjati. Res je spominjal na vročega bajkerja, ki ga je bilo mogoče videti v marsikaterem filmu.
Odločila sem se. Samo enkrat ga še ogovorim in če ne bo učinka si privoščim še najmanj dva koktejla, čeprav moram zjutraj v službo. Vdih, izdih in dajmo razduzdano Mio na plano.

Moj grehWhere stories live. Discover now