Bölüm 12: Ba(m)başka Jungkook

5.6K 402 254
                                    

İyi okumalar 💜💜💜

Taehyung'un ağzından;

Jungkook ile ormandaki özlem gidermemizden sonra polisler ve Jimin ile Yoongi Hyung gelmişti. İkisi de bana sıkıca sarılmış, iyi olduğuma sevindiklerini söylemişlerdi.

Sonra da karakola gitmiş ifademi vermiş, şikayetçi olmuştum. Onlar davaya çıkmak üzere nezarethaneye girmişlerdi. Bundan sonrası ile avukatım ilgilenicekti.

Bizde eve gelmiştik, banyo yapmıştım ardından Jungkook yaralarımı sarmıştı ve sıkıca sarılmıştı bana.

Şimdi ise o günden iki gün geçmişti. Ben hala şirkete gitmemiştim çünkü hem kendimi dışarı çıkabilecek bir psikoloji de hissetmiyordum.

Her an biri gelip beni kaçıracakmış gibime geliyordu. Gerçi Jungkook evin her yerine koruma dikmişti ve hep yanımdaydı ancak, bu sabah hiç yanıma gelmemiş odasından hiç çıkmamıştı.

Yatağımdan kalkıp odamızdan çıktım. Aslında beraber kalıyorduk ama o dün gece diğer odada uyumuştu.

Odanın kapısına geldiğimde çaldım. Ancak bir ses gelmemişti.

"Jungkook iyi misin?"

Kapı aralanmış bitkin görüntüsü ile Jungkook bana bakmıştı.

"Jungkook iyi misin? Terlemiş gibisin ve hasta görünüyorsun?"

Bir de feromon kokusu çok ağırdı ve her yeri kaplamıştı.

"Taehyung sadece şuan müsait değilim çünkü." sıkıntıyla nefes aldı ve tekrar bana baktı. "Kızgınlık dönemine girdim ve senden uzak dursam iyi olur çünkü seni incitmek istemiyorum, şimdi odana git ve kapını kitle bende kitleyeceğim ve iki gün boyunca çıkmayacağım."

"Ama Ju-"

"Aması yok güzelim, hadi odana git."diyip kapıyı kapatmış ve kitlemişti. Dudaklarımı büzüp odama geçtim. Alfaların kızgınlık dönemine girdiğini biliyordum ancak ne olduğunu tam olarak bilmiyordum. Aklıma gelen şeyle gülümsedim ve odama gittim.

Telefonumu alıp Jimin'i aradım ve anında açılmıştı.

"Jiminie selam, napıyorsun?

" Iyiyim bebişim sen? "

" Bende iyiyim, sana bir şey sormak in aradım. "

" Sor tabi ki. "

"Imm sanırım Jungkook kızgınlıkta ve yanında beni istemedi? Ne yapmam gerek bilmiyorum ona yardım etmek istiyorum."

"Taehyung bu aslında bizim kızgınlığımız gibi biraz ona yardım istemekte haklısın ama seni uzaklaştırmak istemesinin sebebi sana zarar vermek istememesi, Yoongi kızgınlığa girdiğinde buna ilk defa tanık olduğumda o da beni istemedi çünkü alfalar bu dönemde biraz sert oluyorlar ve kendilerini kaybedebiliyorlar. Ona yardım edebileceğin tek şey onunla sevişmek olabilir ama bunun bir kere olacağını sanmıyorum. Jungkook seni o odaya alırsa bir daha çıkmana izin vermez, bitene kadar o odada kalırsın. Hala yardım etmek istiyor musun? "

Yatağımda oturup düşündüm bir süre Jungkook olsa bana yardım ederdi. Ne olursa olsun, yanında olmalıydım. Canımı acıtsa bile olmalıydım.

" Yardım edeceğim, Jimin."

"Peki o zaman hazırlan da odasına git. Seninle tanışmak güzeldi Taehyung. Elvada." dalga geçer gibi söylediklerine güldüm ve görüşürüz diyip telefonu kapattım.

Hemen duşa girip temizlendiğimden emin oldum. Banyodan çıkınca saçlarımı taradım ve azıcık kuruttum, dalgalı bir şekilde gözlerime düşmüşlerdi.

I'm with you - Kooktae-Where stories live. Discover now